Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

wzajemne lizanie dupy na tym forum, prawie jak human centipede

Masz racje, całkowicie się tobą zgadzam, TULE. Jesteśmy z tobą ! Nie poddawaj się.

Proponuje zrobić szablony odpowiedzi na forum, będzie prosciej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że moi równieśnicy korzystają z życia, mają kogoś obok siebie, poznają nowe miejsca, ludzi, a ja ? Dlaczego nawet tym prymitywom się udaje, czuję się niespełniony z tego powodu, nie jestem gorszy od nich, oni są często żałośni, chwalą się wszystkim na tym śmiesznym fejsbuku, ale co z tego? ja za to gniję ciągle w jednym miejscu, aaaaaaaaaaaaaaaa :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, ja to też zaakceptowałem, ale to wracało, choć ostatnio nie pamiętam kiedy. Teraz znowu o tym w ten sposób myślę, ehh :( muszę zacząć żyć i udowodnić, że ja też potrafię, tylko czy wystarczy sił, skoro już mam ochotę się poddać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

THJ_nw, nie poddawaj się. Spróbuj tak przeżywać dnie, aby sprawiały Ci one przyjemność. Wtedy może mniej będziesz myślał o tym, że jesteś sam, że nie masz z kim gdzieś pojechać. Ja nie wiem, ale u mnie to zadziałało. Piszę sobie wiersze, powieść i całkiem mi fajnie samotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałabym zaznać uczucia monotonii , żeby wszystko było obojętne

patrzysz jak coś się komuś dzieje ale nie pomagasz mu bo masz własne życie i nie interesuje cię czyjeś.

Właśnie wkurza mnie to że ten stan jest nieosiągalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi