Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

zowu spalam za dlugo :roll: dopijam kawe i zwlekam sie po zakupy ..mialam kupic jedzenie w tamtym tygodniu ale buty kupilam, Dzis dzielnie przejde obok obuwniczego i trafie do spozywczego :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, :D Kaju, to świadczy o tym, że masz wysoki poziom żeńskich hormonów i oby jak najdłużej... :D

Ja wróciłam niedawno od endokrynologa, nastawiłam obiad-dietetyczny, ze względu na Męża, ale i dla mnie to będzie korzystne.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, trochę tak, ale ma też jakieś problemy gastryczne/bólowe tylko, może aż/. Na to też przewlekle choruje. Ale "zapakowałam"Go do łóżka, gotuję kleik drobiowo-warzywny i za dzień, dwa powinno być dobrze.

Tak jakoś się dzieje, że gdy On czuje się gorzej, ja natychmiast mobilizuję swoje siły...zresztą to chyba normalne w normalnych związkach uczuciowych :D:?:

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D to ja zbieram sie [po te zakupy. Przypomnialo mi sie ze musze kupic szare szpilki bo w czerwcu ide na wesele ..i od razu mi sie zachcialo wyjsc :yeah::P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, :lol:

wrocilam bez butow..dzielnie przeszlam obok obuwniczego :105: pomyslalam ze na wiosne bedzie wiecej wzorow wiec tym razem kupilam jedzenie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy wzor :D ale myslalam raczej o niewielkiej platformie i szpilce. Sa wygodniejsze a cala noc bede musiala w nich przetanczyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, :lol: wlasnie mialam napisac, ze wkurzam sie na siebie bo dalam psu pierogi w ktorych byla cebula :roll: i teraz puszcza takie mega smierdzace baki ze ciagle wietrze :P

-- 23 sty 2013, 00:21 --

Aranjani, mnie te sie podobaja... tylko szare bym chciala

4976_4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jem pizzę :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi