Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę o tym moim glowologu. Leki mi się skończyły, i miałem pierdzielić całą sprawę, bo i tak standardowo nic nie dawały. Wahania nastroju w uj, myśli S cały czas praktycznie, myśli o samookaleczeniu też. Raz płaczę, raz się śmieję, raz jestem wkurzony. Najchętniej bym już do niego nigdy nie poszedł, bo nic mi nie dają te wizyty. Za chwilę myślę że przecież mu powiem że jest źle, to zwiększy dawki, albo zmieni leki. A zaraz myślę że po uj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogarniam się po powrocie z Warszawy. Znowu byłem u brata. Obudził się, ale... no nie jest wesoło.

Wróciłem do domu i zastałem widok jak na zdjęciu. Widać już nie ta para w łapie i udało mi się uspokoić żartownisia tylko na kilka dni. Albo ma następcę. No nic, jutro sprawdzę.

IMG_20250309_204816_431.jpg

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@bei w końcu poszłam

@Cień latającej wiewiórki dlaczego tak myślisz? czasem pierwsze wrażenie bywa złudne, poza tym do żadnego forum nie trzeba się dostosowywać, wyrażaj się jak tylko chcesz, niezależnie od miejsca, w którym przebywasz, chyba że w końcu cię z niego wyrzucą, wtedy już będziesz miał pewność, że to nie było miejsce dla ciebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, avesen napisał(a):

@bei w końcu poszłam

To dobrze, ja tez 😉.

10 minut temu, avesen napisał(a):

poza tym do żadnego forum nie trzeba się dostosowywać, wyrażaj się jak tylko chcesz, niezależnie od miejsca, w którym przebywasz, chyba że w końcu cię z niego wyrzucą, wtedy już będziesz miał pewność, że to nie było miejsce dla ciebie...

Ja na to patrze troche inaczej. Fakt że to co piszemy świadczy w głównej lmierze o nas. Jednak jest taka zasada, że twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna sie wolność drugiego czlowieka. Różne rzeczy można napisać, poczucie animoowosci dodaje odwagi niestety również w negatywnym znaczeniu.  Ludzimie pisząc nie zawsze zastanawiaja się co ich słowa robią w drugim czlowieku raniac innych, ich uczucia mniej lub bardziej celowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, avesen napisał(a):

@bei w końcu poszłam

@Cień latającej wiewiórki dlaczego tak myślisz? czasem pierwsze wrażenie bywa złudne, poza tym do żadnego forum nie trzeba się dostosowywać, wyrażaj się jak tylko chcesz, niezależnie od miejsca, w którym przebywasz, chyba że w końcu cię z niego wyrzucą, wtedy już będziesz miał pewność, że to nie było miejsce dla ciebie...

Z kilku powodów, po części technicznych, po części nie 🙂

Dwa pytania, które być może powinny być zadane gdzie indziej, ale niech będzie i tutaj:

1. Czy można włączyć jakiś ciemny motyw? Ten jasny wypala oczy.

2. Czy można wyłączyć ten wybajerzony edytor wizualny i używać po prostu bbcode?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

1. Czy można włączyć jakiś ciemny motyw? Ten jasny wypala oczy.

1. Dlaczego nie pobierzesz sobie rozszerzenia ciemnego motywu stron np. Dark Readera? Wtedy nigdy sobie nie wypalisz oczu.

image.png.418ff407598d2c91cf55650ce163e228.png

26 minut temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

2. Czy można wyłączyć ten wybajerzony edytor wizualny i używać po prostu bbcode?

2. Obawiam się, że nie, ale jak się dowiesz, daj mi znać. Mnie to jeszcze brakuje podglądu odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi