Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Maat napisał(a):

Piję kawę i myślę,jak sobie zorganizować dzień.

W końcu to moja sobota.😉

Masz urodziny?

Ja piję yerbę, palę efaję, i leczę scharataną kostkę..Taka piękna pogoda na spacer, a tu klapa.

Coś poczytam, może porysuję i popiszę z ludźmi.

Potem wpada kuzynka z ciocią. Pogaduszki 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja piję koktajl (sok jabłkowy, szpinak, pietruszka, imbir, cytryna, siemię lniane) i udaję, że mnie nie ma w domu.

(Proszę nie myśleć, że tak się żywię. Przed chwilą napchałam się orzechami, a teraz je zalewam xP).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Verinia napisał(a):

@Denial a czemu udajesz, że Cię nie ma w domu? 😄

To niezły koktajl, kupiłam ostatnio blender i też będę pić takie dziwctwa. 

Bo dziecko będzie się chciało bawić, a nie mam na to energii mentalnej. Pobawię się jak wypiję.

Fajna rzecz. W ten sposób zastępuję słodycze. Jak się obeżrę orzechów i popiję koktajlem, to mi się chociaż wafelków odechciewa. Może nie schudnę, ale i tak w efekcie lepiej dla mnie, niż żreć sam cukier.

5913dd72a905f6481164ad76908cb9ea.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się ratować moje kwiatki. Rosły jak szalone, a jak pojechałam na 3 tyg wakacje w grudniu i ktoś inny je podlewał, to niektóre dosłownie wyłysiały 😒

Nie znam się na uprawie roślin, zamordowałam już kilka orchidei które dostałam w prezencie, kilka innych kwiatów padło szybko po zakupie, ale miałam już swój zestaw roślin, które zdecydowały się ze mną przetrwać a teraz niektóre wyglądają jak obraz nędzy i rozpaczy 😱

Zabrałam dziś przyjaciółkę do ogrodniczego, ona się zna na tym wszystkim, ma piękny ogród koło domu i w domu też pełno kwiatów i kupiłam różne rodzaje ziemi, nawóz itd i działam. Kupiłam też lampy led do doświetlenia roślin w zimie i z sercem na ramieniu eksperymentuję czy pomogą. Trzymajcie kciuki za moją steraną paprotkę i smętny grudnik!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi