Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

wstawiłam placek do piekarnika, teraz próbuję zabrać się za zmywanie naczyń :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, trzymam kciuki kochana :great: ja dzis żarłam chipsy lays piekielne wasabi, rzeczywiście ooostreee

teraz juz szykuję się do wyrka, 10, 5 godz w szkole, nie było żle ale masa zaliczeń i egzaminów nas czeka do końca czerwca, trza sie uczyć :o:roll: na zajęciach mimo to wesoło jak zawsze, mam zajebista grupę, po szkole z M i chłopakami oglądalismy mecz ligi mistrzów( tzn ja usnęłam ze zmęczenia :mrgreen: i @ dostałam Ale wynik znam, dobrze grali Nasi :yeah: )

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oglądam startreka DS9 i zrobiłam cos czego robic nie powinnam,ale zrobiłam, zjadłam to cholerstwo

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpoczywam i zamierzam zaraz się położyć, bo rano marsz na badania krwi ;)

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie idę do pracy żle psychicznie sie czuję, :hide:

:roll: idę do wyrka

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykąpałam się, jak M popiłuje drewno, będę go masować przygotowuję się do jutrzejszego wyjazdu :smile:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi