Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kto porozmawia przez GG/PW?

uspiony

Rekomendowane odpowiedzi

Ja chętnie porozmawiam przez pw z jakąś wolną ;) dziewczyną ze Śląska lub południa Polski, której nie zależy bardzo na posiadaniu dzieci lub przynajmniej nie spieszy jej się z tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś tak, że w ważnym momencie życia zrobił unik ( depresja, mania wykorzeniania itp ) na tak długo że teraz ciężko mu wrócic do tej pojebanej rzeczywistości i przejąć nad nią kontrolę ?

Jak ktoś chce pogadać o tym albo moze cos powiedziec na ten temat, albo juz nie wiem to priv... Mam 21 lat i jestem wkurzona. Nie wiem po co tu piszę. Ale ok.

Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie porozmawiam z dziewczyną, mam tylko fobię społeczną/nerwicę lękową, więc może znajdziemy wspólny temat :) Mój numer GG: 44128174 (pisać nawet jak jestem niedostępny).

Lub jak ktoś się wstydzi bezpośrednio rozmawiać (czasem tak mam, że nie wiem co odpisać) można na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

afik, czamu tak radyklanie zawężasz krąg potencjalnych rozmówców. A to chłopak nie może być ? :D
Myślę że wielu facetów się tak czai z podrywem ;)

Ja piszę bezpośrednio że kogoś szukam i nie mam odzewu, no ale z kolei przy ogłoszeniu o zwykłą rozmowę to jest duże prawdopodobieństwo że odezwie się dziewczyna i tak niezainteresowana bliższym kontaktem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi