Skocz do zawartości
Nerwica.com

Strach przed samotnością

Rekomendowane odpowiedzi

hej, moze poruszam już przewałkowany przez Was temat, ale akurat to mnie dzisiaj gniecie. Nie boicie się osamotnienia, porzucenia, opuszczenia przez bliskich, ukochanych lub znajomych? Ja dzisiaj rozmawiałam z moim facetem ( jest 4 lata młodszy ode mnie), zapytałam, czy wyobraża sobie ze mną przyszłość, na co on odpowiedział, że tak , jak najbardziej, ale żebym się żadnych oświadczyn nie spodziewała, bo mu papierki nie potrzebne. Dosłownie to usłyszałam. Dla mnie te papierki tez nie sa ważne, ale nie wyobrażam sobie siebie szczęśliwszej niz wtedy, gdzy on mi się oświadcza. chodzi o to,że boje się, ze on za jakis rok znajdzie sobie inna laske, jakąś młodą cicpcię, której zalezy na zabawie tylko,a ja zostane sama. tyle zainwestowałam w ten związek i on jest dla mnie najważniejszy na świecie, ale boję się porzucenia. on się nie chce wiązać, a ja wiem, że to ten i chciałabym zobaczyc pierścionek na ręce. widocznie znowu nie trafiłam. jasna dupa. pocieszcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, moze poruszam już przewałkowany przez Was temat, ale akurat to mnie dzisiaj gniecie. Nie boicie się osamotnienia, porzucenia, opuszczenia przez bliskich, ukochanych lub znajomych? Ja dzisiaj rozmawiałam z moim facetem ( jest 4 lata młodszy ode mnie), zapytałam, czy wyobraża sobie ze mną przyszłość, na co on odpowiedział, że tak , jak najbardziej, ale żebym się żadnych oświadczyn nie spodziewała, bo mu papierki nie potrzebne. Dosłownie to usłyszałam. Dla mnie te papierki tez nie sa ważne, ale nie wyobrażam sobie siebie szczęśliwszej niz wtedy, gdzy on mi się oświadcza. chodzi o to,że boje się, ze on za jakis rok znajdzie sobie inna laske, jakąś młodą cicpcię, której zalezy na zabawie tylko,a ja zostane sama. tyle zainwestowałam w ten związek i on jest dla mnie najważniejszy na świecie, ale boję się porzucenia. on się nie chce wiązać, a ja wiem, że to ten i chciałabym zobaczyc pierścionek na ręce. widocznie znowu nie trafiłam. jasna dupa. pocieszcie

A dalabys mu do przeczytania to co dalas tu na forum wszystkim? Szczerze wątpię... A jeśli dasz - chetnie poczytam o jego reakcji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majster powiem Ci szczeże że bardzo mi się podoba ta rada! Wczoraj też to napisałes avisce i ona pokazała to swojej mamie więc może anita również się na to zdobędzie :smile:

Anita wieżymy w Ciebie!!! pokaż mu to jeśli nie chcesz z nim o tym pogadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez sie boje tego strasznie..

Ze kolejny raz bede tak starszn ie kochala a wtedy ta bliska osoba mnie zostawi.

Po moim poprzednim zwiazku mam taki strach przed takim zachowaniem!

Teraz mój chłopak ejst w górach. A ja siedze i mysle , czy jak wroci to wsyztsko bedzie ok. Czy nie zrobi tam nic glupiego.

Jak sie angazuje to calym sercem !

I przez ta nerwice mam tak slabe poczucie wlasnej wartosci :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi