Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

aree1987, inaczej nie możemy Cię poznać, skoro nie piszesz nic o sobie. No sam pomyśl.

Czytam co piszesz, opisujesz swoje stany emocjonalne, dla mnie to jest tak znajome, że aż przewidywalne nie będę się powielał. ;) Ale w żadnym wypadku mi to nie przeszkadza piszcie sobie do woli. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Basiu tak jak napisała Korba albo poprostu pozwól im być, ale nie walcz z nimi tylko je poprostu obserwuj. Skoro one są to znaczy że musi tak być w danym momencie, trzeba nauczyć się z nimi zyć, im mniej bedziesz z nimi walczyła, tym mniej będą Cię atakować i skłaniac do głupiich rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, Ty przecież też możesz o tym pisać; mam Cię wyręczać? :mrgreen:

[Dodane po edycji:]

Basiu tak jak napisała Korba albo poprostu pozwól im być, ale nie walcz z nimi tylko je poprostu obserwuj. Skoro one są to znaczy że musi tak być w danym momencie, trzeba nauczyć się z nimi zyć, im mniej bedziesz z nimi walczyła, tym mniej będą Cię atakować i skłaniac do głupiich rzeczy.

to ja poproszę żeby na chwilę obecną ktoś związał mi ręce. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Dodane po edycji:]

to ja poproszę żeby na chwilę obecną ktoś związał mi ręce. :-|

Oglądałaś może film "Sekretarka", tam jest jak ona wrzuca to wszystko do rzeki, nie myslałaś że czas sie z tym rozprawić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śnieżka*, ten http://www.filmweb.pl/Sekretarka ?

Nie oglądałam.

Czy myślałam... jasne, że myślalam. Tyle że od samego myślenia nic się nie zmienia.

Ale mówiłem, że nie chce bo w żaden sposób mi to nie będzie służyć. :)

No to się nie dziw że nikt o Tobie nie może nic powiedzieć. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, przeca nikt nie będzie za Tobą po całym forum latał... dopiero od niedawna udzielasz się w tym akurat temacie.

Jeśli chcesz żeby Cię ktoś poznał to musisz się dać poznać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, masz stwierdzonego bordera?

Wiesz moja terapetuka za chiny nie poda mi diagnozy, bo i tak mi powiedziala ze manipuluje wszystkim, ostatnio powiedzialem jej, że wiem jaki typ zaburzenia osobowości mam a ona nawet nie dociekała co tylko spytała mi się czy czuje się przez to lepiej. Takze tak i nie.

Jakkolowiek żadne inne mi nie pasuje a chwiejne emocjonalnie w 100% może z jakąs domieszką histronicznego..

A Ty jaką masz diagnoze na wypisie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, na karcie wstępnej mam f36 (wtf? :lol: ), f38 i f60.

czekam na wypis z terapii, podejrzewam że tam będzie dokładniejsza diagnoza niż samo "zaburzenia osobowości".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, na karcie wstępnej mam f36 (wtf? :lol: ), f38 i f60.

czekam na wypis z terapii, podejrzewam że tam będzie dokładniejsza diagnoza niż samo "zaburzenia osobowości".

No ale pewnie coś czujesz co to może byc piszesz jak border właściwie. Autoagresja z kolei wystepuje tylko w borderze ale też w psychopacie i schizofrenii.. Nie wiem ale ja Ci diagnozy nie bede stawiał. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aree1987, schizofrenii to raczej nie mam... chociaż każdy schizofrenik również zaprzecza.

To może być border ale i nie musi...........

A teraz w ogóle mi głupio że się tak wbiłam z tematem i narobiłam krzyku i zachciałam żeby wszyscy reagowali właśnie TERAZ, ZARAZ.

Jednocześnie nadal pragnę tej uwagi...

Nadal mną telepie i bardzo kusi żeby pójść po tę żyletkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz w ogóle mi głupio że się tak wbiłam z tematem i narobiłam krzyku i zachciałam żeby wszyscy reagowali właśnie TERAZ, ZARAZ.

Powiem szczerzę, że mi też głupio bo Ci trochę pozazdrościłem tej uwagi. :roll: I sie zaczałem czepiać nie wiem sam czego. :P

No właśnie nie tylko Ty. :)

Weź przestań teraz to idz spać już a rano całkiem inaczej bedziesz o tym myśleć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerzę, że mi też głupio bo Ci trochę pozazdrościłem tej uwagi. :roll: I sie zaczałem czepiać nie wiem sam czego. :P

No właśnie nie tylko Ty. :)

Weź przestań teraz to idz spać już a rano całkiem inaczej bedziesz o tym myśleć.

:lol:

a jak ciężko jest się do tego wymagania i lubienia uwagi przyznać, co nie?

łyknęłam podwójną dawkę prochów pół godziny temu i nic..........

No i mam myślówę.

Paranoja, , jeśli wtedy skupiałam na sobie uwagę to całkowicie nieświadomie.. Nie rozumiałam też o co wtedy było tyle zamieszania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

a jak ciężko jest się do tego wymagania i lubienia uwagi przyznać, co nie?

łyknęłam podwójną dawkę prochów pół godziny temu i nic..........

No i mam myślówę.

Dokładnie, niestety często też sobą za to gardzę, taki pieprzony egocentryk pępek świata. :(

A co dobrego bierzesz? Zaraz pewnie Cie zmorzy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.