Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

(...) ja zawsze wolę znać najgorszą prawdę, wolę wiedzieć co mi jest, nie cierpię nie wiedzieć na czym stoję, snuć domysły, to mnie doprowadza do szaleństwa.

Jestem tego samego zdania. Choć początkowo diagnoza mnie przeraziła, wydaje mi się , że teraz jestem spokojniejszy. Zanim dowiedziałem się co mi dolega, obwiniałem się o wszystko co złe w moim życiu, o każde niepowodzenie. Teraz kiedy już wiem, tak bardzo się nie zadręczam. Nie błądzę myślami między różnymi wydarzeniami. Nie analizuję na okrągło różnych sytuacji. Chyba jest mi trochę lżej...

Wszystkie chodzmy na oddzial, zrobimy 2 czesc Przerwanej lekcji muzyki i chOj 8)

No zróbcie, zróbcie. :P Pierwsza część mi się spodobała, więc z chęcią obejrzę drugą . :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tego samego zdania. Choć początkowo diagnoza mnie przeraziła, wydaje mi się , że teraz jestem spokojniejszy. Zanim dowiedziałem się co mi dolega, obwiniałem się o wszystko co złe w moim życiu, o każde niepowodzenie. Teraz kiedy już wiem, tak bardzo się nie zadręczam. Nie błądzę myślami między różnymi wydarzeniami. Nie analizuję na okrągło różnych sytuacji. Chyba jest mi trochę lżej...

trafiłeś w sedno.

mam już dość tentegowania w głowie....

chociaż....

a jak mi powiedzą, że jestem zdrowa? hahaaa. o tym nie pomyślałam. wtedy dopiero będę miała rozkminę i powód do skoku z 11-go.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ratunku, zabierzcie mnie stąd, mam ochotę bełtnąć, chyba mam gorączkę, czuję się jak gówno i ledwo mówię, a mam dziś 3 spotkania z klientami... :why:

nawet żreć mi się nie chce. chcę się położyć i nie ruszać.

jestem wyprana, wypłukana i odwirowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm, wiecie, że jak któraś z nas by zechciała się zabić, to jest to dla niektórych strasznie śmieszne?

hmm..tak Kasiu ?:D

To ktos ma super slodkie poczucie humoru :twisted::pirate:

tak kochanie.

jak dotąd nie zdawałam sobie sprawy z tego, że to, co piszemy, może być dla kogoś rozrywkowe.

jestem zryta po wczorajszym dniu. zdążyłam już mieć atak, napad agresji a teraz jestem w sztucznej fazie nakręcenia.

poza tym coś mnie bardzo ale to bardzo zestresowały pewne sprawy w pracy, które dotyczą mnie, a których nikt ze mną nie omówił. jestem wściekła i zestresowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na konkurencyjnym forum, nie tutaj, niepotrzebnie może o tym wspomniałam, ale mnie zniesmaczyło.... Niemniej jednak to osoby, które tu też bywają. Fajnie tak poczytać i potem sobie śmichy chichy robić...

Cholera, jak nigdy tam nie zaglądam, tak mnie wczoraj podkusiło i akurat wprost na to trafiłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, tak to prawda-ktos od nas napisal cos glupiego,dostal reprymendè ode mnie :roll: nie odbierajcie tego tak do siebie.ja napisalam,ze cos mnie wkurzu=ylo,ten ktos po chamsku zazartowal i tak wyszlo.Mogè tylko przeprosic ,bo nie lubie takich sytuacji,i zapewniam ,ze siè to nie powtorzy.Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.