Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

LOLuś, bo brałam kiedyś.... otumaniały mnie... ja już się tak boję kolejnych leków. na sertralinę się zgodziłam, bo już jadąc byłam nastawiona, że jej chcę jeszcze spróbować. zresztą sama jej podsunęłam, że tego jeszcze nie brałam nigdy....

może spotkamy się w Szopienicach na 3-cim pietrze....... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kacha, lepiej się rozkleić niż tłumić w sobie - prawda.

Mam nadzieję, że po sertralinie będzie Ci lepiej. A jak nie, to szpital. Pier*olić wszystko. Też bym chętnie poszła. Może jakie elektrowstrząsy by mi pomogły :roll:

Ola, cieszę się, ze choć trochę mogłam pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bacha, ja nie chcę iść do szpitala. ale takiej gównianej egzystencji też nie chcę.

chciałabym tam być z Wami. na samą myśl o całkiem obcych babach (z całym szacunkiem dla mojej miejscowości w której mieszkam) w jednym pokoju dostaję drgawek.

[Dodane po edycji:]

Wszystkie chodzmy na oddzial, zrobimy 2 czesc Przerwanej lekcji muzyki i chOj 8)

byleby nie Lot nad kukułczym gniazdem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, ja mialam isc teraz do szpitala, ale blagalam psychiatre zeby nie :roll: Czuje ze to by mi nie pomoglo, wrecz przeciwnie, chyba zabiloby mnie ....

Dostalam szanse , znowu leki i terapia, ale czarno to widze ... nie wierze w calkowite wyleczenie.

Gdybysmy byly we 3 to ja p#!%¤/le ..... elektrowstrzasy co 2 godziny :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziewczynki, mam lepszy pomysł - zrobimy tam wakacje jasia fasoli :twisted:

lol :mrgreen:

słuchajcie... ja nie wiem, czy oni tam mają aż 3 izolatki

[Dodane po edycji:]

Ola, mi się też wydaje, że stamtąd na pewno nie wyjdę normalna... ale moja psych. przekonuje, że to warto, bo psychoterapia codziennie i poobserwować mogą..... bo ja wiem, czy ja bym się tam była w stanie dobrze czuć. byłam tam. tam jest brzydko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.