Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Sorrow, tak, już to słyszałam. Ale może spróbuj sam zmienić jutro? Ja póki co jestem uwięziona w smętnej codzienności ale jak tylko wyzdrowieje to to zmienie.

Fajnie, że tracę przyjaciół.. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, bez rewelacji. Trochę już nudno. A moja głowa zaczyna odwalać takie cuda, że się potem dowiaduję, że się zmieniłam, że mniej mówie, że omijam wszystko. A ja tego nie zauważam..

-- 09 sty 2012, 23:50 --

Sorrow, nie wiem, nie rozumiemy się. Ja zaczynam mieć chyba własny wyimaginowany świat i to mnie martwi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, człowiek się zmienia całe życie. Samemu jest to najtrudniej dostrzec, bo jesteśmy ze sobą cały czas. A przyjaźnie... cóż, mało jest takich na całe życie. Ludzie przychodzą odchodzą i mimo, że boli to też jest naturalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, już dotarło do mnie bardzo dawno, że ludzie odchodzą, i że boli i to cholernie.. Chodzi o to żebym nie zgubiła się w końcu we własnej głowie.. NIe mam teraz profesjonalnej pomocy i radzę sobie sama no i z Wami..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee,

Kochanie bo tego sie nie zauważa jak byłam w liceum to ludzie czesto mi mowili własnie ze jestem diametralnie różna albo cicha i spokojna i się nie odzywam albo rozkrzyczana i taka ,ze wszędzie mnie pełno teraz to się juz wyrównało ,ale dalej róznie jednak bywa :D , ja tak mam zamiar ogladać serial od paru godzin i nie moge coś,ale w koncu ide i wrócę pewnie za niedługo jesli nie zasnę by podglądac co się dzieje, na forumie.

Edytowane przez Gość

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.