Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, dobranoc :D

Saiga, dziś wypaliłam tylko 5 :yeah: nie wiem jakim cudem, zawsze jak byla zła to dużo paliłam, czuję, że jutro będę nadrabiać :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, o rzeczywiście, jutro są imieniny Gaudencjusza :mrgreen: podkładka? brat sugeruje, że wszystko rozlewam, tak? :twisted:

-- 21 sty 2013, 00:32 --

virgo21, conajmniej :P nie wiem jak wysiedzę to 10 godzin na uczelni :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, możesz isć za mnie, może się nikt nie pozna :P

Saiga, no ale jutro to tak wyjatkowo.

*znaczy już dziś :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, mi w robocie było z biedą tyle wysiedzieć (8h) ale to w robocie,gdzie niema tej "sztywności"

w budzie 10h...

chryste panie :shock: ,szlag by mnie trafił po połowie. :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, to nie idź na studia bo to samo zło ;P myślisz, że mnie tam szlag nie trafia? :D

-- 21 sty 2013, 00:40 --

chojrakowa, bobranoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa, Dobranoc

Snejana, I tak nie miałem zamiaru,niby dlaczego osrałem mature wielkim brązowym... oszczędźmy opisu w tym roku?

Bo nie mam pomysłu ani chęci na studia :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat nie sugeruje, brat rozkazuje :P:evil: hmmm obiad obiad.... a już pamiętam co to takiego, no może zrobię, życie trzeba sobie urozmaicać :D

siostra nie daje złego przykładu

przepraszam :uklon:

Saiga, studia to jednak dobra rzecz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

studia to jednak dobra rzecz :P

"Kobieta zmienną jest?"

To za mało powiedziane,jest jak zasrany huragan, w jednej chwili wieje,potem znika,by za moment zaś rozwalić pół wiochy.

:roll::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, huragan ok, ale czemu od razu zasrany :roll:

-- 21 sty 2013, 00:57 --

dobra, przez te gadki o studiach idę się pouczyć :papa: jak nie zasne to jeszcze wpadnę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Za dużo rzeczy w życiu mi się kojarzy z ekskrementami i tyle.. :mrgreen:

udawajmy że nie było tam tego przymiotnika :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macie pomysły jak nie zasnąć przy nauce nocnej? :P

Pierwszym krokiem w każdej zmianie jest przyjęcie odpowiedzialności za swoje życie.

Jak bowiem możemy je zmieniać, jeśli w ogóle nie czujemy się za nie odpowiedzialni?

Choćbym kroczył ciemną doliną,

zła się nie ulęknę,

bo Ty jesteś ze mną.

(psalm 23)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudne bezsenne noce...już nie mam pomysłu, jak sobie z nimi radzić. Kiedyś miną, mam nadzieję.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.