Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Ale palicie jak smoki, przystopujcie! daje sobie rękę uciąć że już siada wam kondycja i problemy z oddychaniem, kaszel, plucie itd. _z_, dodam do wcześniejszej wypowiedzi że nie ma co na siłę robić z biednego kraju silny nowoczesny itd trzeba mierzyć siły na zamiary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory, To co niemieckie przestało być dobre już kilka lat temu , kiedyś może byli potęga teraz pikują w dół a ich gospodarkę wykupują arabowie , nas też wykupią - skośne oczy , ale jeszcze jesteśmy "wolni". Oczywiście wolność nasza jest taka na jaką pozwala rząd - resztę znacie .

Ps. Jako Polak nigdy nie będę zazdrościł narodowi szwabskiemu , ot tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_z_, nas wykupują wszyscy, pójdę dalej sami wyprzedajemy a jak nie to zamykamy, Obama dziś zatwierdził w USA związki homoseksualne, więc macie pęd za nowoczesnością... Polska musi być na przykład Szwecji, Norwegii w niektórych aspektach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory, Wiem tyle, że tym gównianym światem rządzi pieniądz,tylko i wyłącznie, wartości czy ideały, nie mają znaczenia w dzisiejszych czasach, tak samo i przeszłość, co obchodzi np, bezdomnego człowieka przeszłość tego kraju?

NIC, ma to w dupie, martwi się co jutro wychleje czy zje...

Oczywiście każdy ma swoje blokady moralne,czy wartości i łatwiej jest w coś wierzyć, czy wyznawać,dążyć, to czyni nas "ludźmi".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_z_, przyznasz jednak, że samochody nadal szwaby mają dobre. ;)

Oczywiście

_z_, nas wykupują wszyscy, pójdę dalej sami wyprzedajemy a jak nie to zamykamy, Obama dziś zatwierdził w USA związki homoseksualne, więc macie pęd za nowoczesnością... Polska musi być na przykład Szwecji, Norwegii w niektórych aspektach.

Jeśli My Polacy nie przejrzymy na oczy to już niebawem zamiast Polska będziemy nazywać się Poland bo języka Polskiego nam zakażą , cała ta Unia , Usa to jeden WIELKI ( nie tylko terytorialnie ) umierający pasożyt. Co gorsza mam wrażenie że wielu to wie - ale nikt o tym nie mówi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory, a co? Masz coś przeciwko związkom homoseksualnym?

Tomcio Nerwica, akurat BMW jest "gupie". :P Jednak przyznać musisz, że mercedesy, VW, BMW, to jednej z najlepszych aut na świecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, nie uważam że wiem wszystko najlepiej ale w większości spraw wiem co powiedzieć, jestem rozgarniętym człowiekiem, zawsze mającym swoje zdanie, a nie byle dzieciakiem z ulicy, szczekaczem. Wiem co mówić i kiedy. Ale jak każdy nie jestem idealny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja rzuciłem w sensie dosłownym. Wypaliłem ostatniego papierosa, peta rzuciłem do studzienki i przestałem palić. ;) Co prawda nie paliłem dużo. 1.5 paczki tygodniowo przez 4 lata. od 3 lat nie palę w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, nie uważam że wiem wszystko najlepiej ale w większości spraw wiem co powiedzieć, jestem rozgarniętym człowiekiem, zawsze mającym swoje zdanie, a nie byle dzieciakiem z ulicy, szczekaczem. Wiem co mówić i kiedy. Ale jak każdy nie jestem idealny.

Usiądź kiedyś z bezdomnym , kup mu bułkę , i pogadaj , niech opowie Ci o życiu , jeśli będziesz miał trochę szczęścia i trafisz na "odpowiedniego" bezdomnego zobaczysz że na ulicy można bardzo wiele się nauczyć... Poważnie. A bułka to tylko 40gr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chory, homoseksualizm nie jest żadnym wynaturzeniem. Jest czymś naturalnym. Występuje u większości gatunków zwierząt na ziemi.

-- 11 maja 2012, 01:02 --

Tomcio Nerwica, jakby mi ktoś takiego podarował, to bym na pewno się nie obraził. Zapytałbym jednak dlaczego nie merc. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_z_, wiem co mi powie, jak to źle i jak nie dobrze. Wszechwiedzący także nie jestem.

-- 11 maja 2012, 08:34 --

Marsal2, to jest chore, my jesteśmy LUDŹMI nie zwierzętami, no chyba żeś homo to zrozumiem dlaczego tak bronisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_z_, wiem co mi powie, jak to źle i jak nie dobrze. Wszechwiedzący także nie jestem.

Ja dowiedziałem się czegoś innego , a zdziwienie moje było tak ogromne że z ręką na sercu przyznaję iż taka rozmowa wpłynęła na mnie niesamowicie mocno . Masz rację - było też i narzekanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_z_,

ale niemcy i tak zawsze byli lepiej zorganizowani i tak tysiąc lat sie to ciagnie juz i pewnie pciagnie drugie tysiąc, nie chodzi o zazdrosc tylko o to ,ze by sie uczyć od tych co maja lepiej poukładane

Dlaczego nadal istniejemy ?

Są bardziej rozwinięci , ale na pewno nie są bardziej pomysłowi niż my ?

1939-1945.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, ja bym zapytał dlaczego nie audi , chociaż kto wie w takiej sytuacji człowiek jest tak podekscytowany , że nie zadaje pytań , tylko cieszy się z prezentu i zastanawia się czy jeżdzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.