Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

ja miła dziewczyna??

to w takim razie mnie też chyba ktoś wykorzystał :mrgreen:

buka, opowiadaj mi tu zaraz kto i co Ci zrobił... ciocia Beznadzieja zaraz zrobi porządek :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, to ja nie wiedziałam, że Ty taki lękliwy...

ja tam nie pamiętam nic nie miłego z wczoraj... hmmm...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piotrek_d04, przecież tylko Ty sam możesz wiedzieć o czym myślisz. Z resztą kiedyś Ci odpowiadałem chyba w innym temacie. Olej te myśli, pozwól im "przepłynąć" a wszystko będzie dobrze.

Swoją drogą, fajny dzień był, mimo tego, że zmęczony wróciłem to jest pozytywnie.

Idę zaraz pewnie (czyli za 2 godziny) jakiś film obejrzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, dlatego się wcześniej pytałem "co braliście?" :P (czytaj wszystkie posty, bo widzę że ludzie mają tendencję do omijania niektórych, jak im się nie chce cofnąć strony :P )

Lady_Beznadzieja, czyli nie oglądasz tylko patrzysz :P

Ja w TV nie lubię oglądać, jedynie czasami z HBO HD coś nagram, ale tak to wszystkie filmy pozyskuje z Internetu i tak jest najlepiej, bo mi żaden głupi lektor nie zagłusza dialogów.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, no to teraz musisz czekać na wujka samo zuuuo. Zresztą mógłby się już pojawić, zaczynam się niepokoić:P.

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piotrek,fajny masz podpis;P

mnie tam jak jest źle to biore żyletke i ... :twisted:

tylko że najczęściej jej nie mam pod ręką,wiec trzeba wyjść do kiosku,ubrać się,a tez samą żyletke głupio kupować..

i jakoś to się potem rozbija,najczęściej usypiam z wyczerpania nerwowego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.