Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

chojrakowa, powitać :D a ciągnie się jakoś , a tam jak leci? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa, czemu mówisz do mnie "o dziwo" ? :mrgreen: trzymaj się tego, póki jest dobrze :great: mnie sie nawet troche spac zachciewa ... za 4,5 godziny wstaję, zastanawiam sie czy jest sens kłaść sie spać :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa, wiem... juz to przerabiałam... tylko potem ten dźwięk budzika i ból wstawania... :evil::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe ilu ludzi pójdzie za mną w ogień

ciekawe ilu powie mi prawdę zamiast lać wodę

ciekawe ilu pójdzie za mną do ziemi nawet

żywiołowe przyjaźnie zwykle przemijają z wiatrem

-Where'd you go, psycho boy?

-I felt like destroying something beautiful.

odkąd tańczę na skrzydłach, miarowych tchnień

krążą baśnie o krzywdach, jałowych ziem

płyną ze spróchniałych ust, wrzeźbionych w kostury

druidów ze zmurszałych gór, wrzecion przetkanych w umysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie policzyłam, że nie spałam od 34 godzin i w ogóle mi się nie chce, chyba trzeba się w koncu wybrać do tego lekarza :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.