Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, na tym zadupiu , to gangsterka się nie opłaca :P od kogo będę brał haracze ? od p . Irenki ? czy od sąsiada zegar z kukułką ? :P

telewizor się sprzeda i starczy na życie

siostrę chyba poniosło za bardzo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no właśnie się nie opłaca :P brat jest bez przyszłości :mrgreen:

od p . Irenki

p.Irenka to jest gangster sama w sobie :zonk:

siostrę chyba poniosło za bardzo

a bo mam dziś zły dzień i ciągle mnie ponosi, sprzedamy piekarnik!

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wreszcie garami się zajmie a nie WIFI...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, zawsze mogę zostać kierownikiem w mcdonaldzie :P

p.Irenka to jest gangster sama w sobie

to prawda , ona powinna zostać bossem jakiejś mafii , a nie się marnować w mięsnym :D

tą nową sukienkę co siostrze zachlapałem możemy sprzedać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, piekarnik jest częścią kuchenki więc i gotować nie da rady :P

-- 12 sty 2013, 01:33 --

Tomcio Nerwica, Mcdonald fajna fucha, można sobie pojeść przy okazji :P

ona powinna zostać bossem jakiejś mafii

słyszałam, ze jej rodzina pochodzi z Włoch, dokładnie z Sycyli i nazywają się Corleone czy jakoś tak :roll:

tą nową sukienkę

powinno być chyba "tę" (Zemsta za ostanie "mówiłm", 1-1 :P)

a za sukienke dużo nie dostaniemy, bo plama nie zeszła :-| zresztą... zaraz brat wszystkie moje ciuchy wyprzeda i w czym ja będę chodzic?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ochłapów z pańskiego stołu? :lol:

idę spać, mam Was dość :mrgreen::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Ot ludzka kreatywność :D

Bądź skrzywiony umysł, sam zdecyduj :mrgreen:

Ale ogólnie zapowiada długie siedzenie dziś :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, robić zadania ze statystyki a nie tutaj długo siedzieć, potem będziesz biadolił :P

-- 12 sty 2013, 23:44 --

anonus, co Ty chcesz od stolic, w 6 klasie podstawowki znalam na pamięć wszystke panstwa i stolice swiata :) Teraz mi już część wyparowała, ale Afryka była moja ulubiona - najwięcej państw :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, przynajmniej idź się wyśpij :P Ja się uczę zawsze przed egzaminem, pamięć krótkotrwała dobra rzecz i dlatego zawaliłam studia :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jako człowiek nocy,trzeba siedzieć do nocy :P

Automatycznie gdy otrzymałem info że nie wylecę z roboty, poczułem jak kwestia "egzamin" - została olana ciepłym moczem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.