Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, teraz? powtorka ligi m. i ja nie ogladam? :shock: aaa truuudno :D ale ze na co czekam bo nie rozumie?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, nawet na konsoli grasz ? :D jak jeszcze powiesz , że lubisz piwo i meczę , to normalnie ideał :P

Snejana, ale Ezil nie gra :? nieważne , kiedy indziej powiem o co chodziło :P

*Wiola*, :mrgreen: ale na pewno kiedyś się pojawię , obiecuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, piwo może być, gorzej z meczami :P Ale Euro gorliwie oglądałam i nawet dałam się wciągnąć w atmosferę ^^ Ogólnie pod względem wyglądu jestem kobietą, ale zainteresowania - istny chłopaczor :P

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale moge wiedzic teraaz :D jestm taka weselo pijana ze wwszystko jedno :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMEN1695, Tez jestem abstynentem i cwiczacym, pozdrawiam. Nie rozumiem, co to za osiagniecie nawalic sie. Toz to nawet jest niesmaczny ten caly alkohol. A sam sylwester to tez glupota, bo w kazdy dzien czlowiek moze sie napierniczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, Ale super :D coraz mniej takich kobiet :D tylko społeczeństwo niepotrzebni dzieli zainteresowania na te męskie i te damskie ... przez co jak ostatnio wybrałem się do kosmetyczki ,to przed wejściem rozglądałem się na ulicy czy żaden facet nie idzie :P

Snejana, to dobrze , zaraz zwiąże siostrę i zostawię w lesie ... zwabie wilki i chata wolna :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co we mnie wstąpiło, ale chyba łóżko mnie prosi do spania :P Miłego świętowania wszystkim życzę :)

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMEN1695, Tez jestem abstynentem i cwiczacym, pozdrawiam. Nie rozumiem, co to za osiagniecie nawalic sie. Toz to nawet jest niesmaczny ten caly alkohol. A sam sylwester to tez glupota, bo w kazdy dzien czlowiek moze sie napierniczyc.

Bądź pochwalony dobry Człowieku :)

Ostatnią walkę stoczę sam

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heluś to jest to, Tomcio wczoraj się chwalił ,że ma mieszkanie, zwalamy mu się na chatę

Zapraszam , taką ekipę to bym z przyjemnością ugościł :105: , tylko ... te sprzątanie po zlocie :?:P

Nie rozumiem, co to za osiagniecie nawalic sie.

Też tego nie rozumiem gdy idą i kupują 20 piw z czego połowę wypier*olą pod sklepem , a póżniej się tym chwalą :D choć kiedyś też się robiło coś takiego , ale to było dawno i nieprawda jak to się mówi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, hmmm, to zależy od alkoholu, osobiście jedynie bardzo zimne drinki lubię i najlepiej w towarzystwie (jak jestem sam, to w zasadzie abstynent)

Ale wtrąciłem się z innego powodu:

"W niskich, przyćmionym światłem wymoszczonych barach mieszka alkohol kolorowy i chłodny. Rozkołysany w przezroczystym szkle, w zetknięciu z ciałem eksploduje, ogarnia myśli. Palą się i nikną, a ich miejsce zajmuje czysty żywioł, czysta tęsknota. Tlą się myśli, alkohol w żyłach człowieka dokonuje cudownych przeobrażeń, krew zakrzepłą w formy rozsądku zamienia z powrotem w srebrną, żywą pianę, geometryczne bryły umysłów odkształca w elastyczne tworzywo. U progu zamroczenia człowiek powraca do tego, czym był wiele istnień wstecz: do obietnicy, do zapowiedzi ludzkości. Wszystko w nim jest możliwością jedynie, pragnieniem krótkim, spalającym się w swej intensywności, nie mającym się spełnić nigdy i w niczym."

H.Poświatowska "Opowieść dla przyjaciela"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, żadnego wiązania i zostawiania! a wilkow to sie boje :shock: a chaty ktoss musi polnowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.