Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, ciekawe co by było jakby Pan wyjął wtedy sekator... :P Modliszka chyba nie miałaby szans :D

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oops chyba napisala m posta w dzienntch po czasie :P nie zauwazylam, dobrze ze zorientowałam sie przed dwonasta ktora godzina :roll::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie same kobiety tutaj w tym wątku aż się żle czuję :D ale to po ostatnim incydencie jak byłem w centrum handlowym i szukałem spodni , to sprzedawczyni do mnie " pan musi trochę przytyć " i za chwile reszta kobiet która była akurat w tym sklepie zwróciła wzrok w moją stronę i słyszałem komentarz z każdej strony " oczywiście musi pan trochę przytyć , bo będą panu spodnie z tyłka spadać " , " ale pan chudziutki boże " , " co to z pana z chłop , musi pan przytyć koniecznie " niby trwało to chwile , ale dla mnie to była cała wieczność :D wtedy to myślałem , że spale się ze wstydu , ale teraz to mi się śmiać z tego chce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chcesz się zamienić na figury? Ale ostrzegam, klepsydra jest ciężka w utrzymaniu :P

http://nieproszony-gosc.blog.onet.pl/ - mój blog o NN w moim życiu. Zapraszam

'Kiedy życie daje ci cytryny, nie rób lemoniady! Wścieknij się! "Nie chcę twoich głupich cytryn!"'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, Saiga, polecam życie w stolicy , tu człowiek nie ma czasu nawet zjeść :D

*Wiola*, ale ostrzegam , że wbrew pozorom bardzo dużo jem :D będzie musiała pani moderator lodówkę na kłódkę zamykać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.