Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no potem potrzebował terapii i podobno próbował się targnąć na swoje życie... nie jest mi go żal , był bucem :mrgreen:

Saiga, Twoj ojciec też by przy mnie zwariował, w sumie możesz go podrzucić do mnie na obóz przetrwania na parę dni, wróci potulny jak baranek 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nawet miły facet , ale dziwny :D jak się skaleczyłem i kilka kropel krwi skapnęło na ziemie , to je zlizał językiem :roll: podziękowałem i powiedziałem , że mógł o ścierkę poprosić przynajmniej jak już to zrobił za mnie , bo podłoga brudna i tak trochę nie higienicznie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :lol: nie wiem, jak go poprosiłam o lusterko, bo się chciałam pomalować to powiedział, ze w całym zamku nie ma, bo on walczy z kompleksami :-| powiedziałam mu, żeby powalczył ze swoimi zmarszczakami i cerą, bo blada dupa z niego i zjadłby coś czasem, bo cały czas był na diecie. To się wkurzył na mnie i mnie zamknął w pokoju z takimi trzema paniami, co ciągle nieprzyzwoite rzeczy opowiadały. Serio dziwny ten hrabia :D

-- 29 gru 2012, 01:03 --

Saiga, spoko, jestem dobra w te klocki 8)

hasacz, nie, ale coż poradzić :bezradny: potem trzeba chałpę od nowa stawiać :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, :lol: ma siostra racje straszny dziwak :D zaprosił nas nawet na wakacje do zamku i jak powiedziałem żeby odebrał nas na dworcu , bo przyjedziemy jakoś z rana ( taki rozkład z polski do Transylwanii , co poradzić ) to on na to , że dopiero wieczorem wyśle po nas powóz , a my mamy stać tyle godzin i czekać ? :evil: ... cham jeden nawet nie chce mu się po nas pofatygować :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, rzeczywiście cham, zresztą dziękuję za wakacje w transylwanii... oni tam w ogóle mają starbucksa?? :lol: a słyszał brat o nim taką plotkę, że podobno jest honorowym dawcą krwi ? :shock: i jest mistrzem wspinaczki, podobno nawet po murach zamku się wspina, a nie wygląda na typ sportowca :o

-- 29 gru 2012, 01:19 --

Svafa, Saiga, a ja chcialam dziś iść wcześniej spać... ale pełnia przecie :roll: to jeszcze posiedze :D słówek się zaczęłam uczyć :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, starbucsa nie mają , bo jak jechałem po siostrę i zatrzymałem się w pobliskiej knajpie , to serwowali tylko wino i piwo niewiadomego pochodzenia :D do tego jak pytałem się gdzie jest zamek Draculi bo jadę po siostrę to zaczęli sie modlić i dali mi krucyfiks pomyślałem " kurde , trochę jak u mnie na wsi " :D do tego jak byłem w zamku , to zabronił mi się po nim poruszać , a tym bardziej nie otwierać innych drzwi ... z ciekawości otworzyłem jedne i ukazały się 3 kobiety które były złączone :shock: pomyślałem " ok różne ludzie mają fetysze , ale bez przesady " :D

jest mistrzem wspinaczki, podobno nawet po murach zamku się wspina, a nie wygląda na typ sportowca

u nas jak był to też się wspinał , ale zobaczył go sąsiad i kazał mu złazić żeby satelity przypadkiem nie uszkodził :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.