Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, a bo światełka i łańcuchy to się celowo przez rok plątają, ot tak, żeby nudno nie było :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, dobranoc :D

Tomcio Nerwica, gdyby brat całą tę energię traconą na próby usunięcia mnie włożył w gotowanie i sprzątanie to byśmy mieszkali w domu perfekcyjnej pani domu :D :D

Mara_, bardzo chętnie :105:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie, ale zaraz sobie obejrze, bo pani Basia jest fajna i git majonez :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to jest myśl, może by w końcu brata do sprzątania zmusiła tak jak tego męża Halinki :P

-- 22 gru 2012, 00:55 --

Saiga, lenie! choinki nawet się nie chce ubrać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak jeszcze mieszkałem w akademiku, to w moim pokoju była choinka aż do czerwca, w Wielkanoc dodaliśmy zamiast bombek jajka :mrgreen:

-- 22 gru 2012, 01:19 --

ha! wszystkich wystraszyłem i uciekli do swoich bunkrów :D

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ciekawostkę mogę powiedzieć że ostrzenie recurvy bez przeszkolenia i bez diamentów na trianglu nic nie daje.

(Tak,wiem - najbliższy psychiatryk w Andrychowie : D)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.