Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Mushroom, tak, tak, tak! (i w końcu zmieniłam avatara) :P

Svafa, ciekawe spostrzeżenie. Rozumiem koniec pewnego rozdziału, epoki... czegoś, ale tak, żeby rozpadł się świat? Hm.

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, upierdliwi to Wy jesteście :P zresztą wiesz, od szczegółu do ogółu, detale przeważnie mają duże znaczenie :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tiaa,niema to jak odwracać kota ogonem :mrgreen:

Detale,detalami....

Jak tam gary,też umyte tak dokładnie jak przy wyszukiwaniu szczegółów :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, hej :D

Saiga, nie zawsze zmywam gary, ale gdy już to robię zdam o wszystkie detale 8)

LilaWolken, nie wiem czemu, ale w niedziele wieczorem forum zawsze najbardziej muli, wtedy chyba najwięcej osob ma depresję przed poniedzialkiem ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LilaWolken, no ja mam depresję, bo jutro wyniki kolokwium, ktore chyba oblałam :lol:

here you go: http://krol-edyp.klp.pl/a-7228.html (dzięki tej stronie często piątki miałam :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a Ty Edypa czytałeś ? :D ale ilość garów odbija się na jakości zmywania!!

LilaWolken, warto się poświęcić bo to dobra rzecz jest 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.