Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Noo.. dostałam 5 ze sprawdzianu , gdzie myślałam ,że go zalepiłam.. :mrgreen: to było kluczem do tego aby mieć 5 na semestr z owego przedmiotu..

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, strasznie dużo dziwnych, niespotykanych rzeczy, czuję się jak w filmie u Davida Lyncha :shock:

a Ciebie knaziu? :)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, czasem sie slyszy o strzelaninach w miejscach pracy, ale sie nie sugeruj ;)silence_sadness, bardzo dobrze, Lobuz. monk.2000, teraz ten pomysl trzeba wcielic w zycie.

-- 14 gru 2012, 22:39 --

Snejana, to chyba dobrze. ;) ja tez mialem dzisiaj dziwny dzien. :D

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już się paskami nie przejmuję. Chociaż chciałbym puścić się w wir kariery naukowej, hehe. Nie da się jednak. A może się da, tylko z innym podejściem. Bardziej ta kariera byłaby środkiem, a nie celem.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to kobiety robią coś poza siedzeniem w kuchni? :shock:

piwo se otwieram właśnie 8) wybuliłam 6 zł na guinnessa, ale co tam, mnie też sie cos czasem od zycia nalezy :D

-- 14 gru 2012, 23:17 --

Saiga, bry, a stukłam wszystie bo wkur**na byłam :P

-- 14 gru 2012, 23:21 --

monk.2000, ja przewaznie mam na odwrót, planuję iść wczesniej spać i chodzę spać wcześnie... ale rano :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Może siostra weżmie w czymś takim udział ? :D wygra siostra kilka walk i wreszcie porządny obiad zjemy :P

guinnessa za 6zł :shock: pff milionerka się znalazła :roll: siostra sobie drogie trunki spożywa , a brat kocią karmę musi jeść :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no pewno dzis bylam na pilatesie a potem jeszcze biegalam 20 minut na biezni, mam juz takie mięśnie wyrobione, że koksa bym powalila :P nażremy sie w koncu! a propos wczoraj jednak poszlam sobie zrobic to sniadanie, omlet o 2 dobra rzecz :mrgreen:

chce brat to sie podziele :P

-- 14 gru 2012, 23:35 --

Svafa, boisz sie horror bo mnie nie spotkalas, po tym, to by Ci nic nie było straszne :P

-- 14 gru 2012, 23:35 --

Saiga, a moze nowe ulepię z gliny? :mrgreen:

-- 14 gru 2012, 23:37 --

W horrorach nie ma nic strasznego :D mnie bardziej śmieszą , ale nie wiem czy to dobrze o mnie świadczy :roll::D

bo brata to wszystko śmieszy :P ogląda brat śmierć Mufasy i się smieje :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.