Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Ja dla siostry mam ładny prezent , związany z kuchnią oczywiście :P troska polega na tym , że siostra poprzez ciężką pracę w kuchni jest nauczona dyscypliny i dbania o drugiego człowieka co zaprocentuje kiedyś w życiu siostry :P ale ładnie to ująłem :lol::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, powinien brat redagować ogłoszenia o pracę :P kiedy ja nie jestem nauczona dyscypliny :bezradny: ani tym bardziej troski, brata system coś zawodzi :P o, czyżby nowe firanki? :D albo rondel ? xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Kurde , a ja myślałem , że mój system jest niezawodny :evil: ale przynajmniej mecz mogę spokojnie obejrzeć gdy siostra pracuje , no chyba , że gra Ezil , to wtedy oglądam mecz z siostrą i muszę zatykać uszy gdy Ezil jest przy piłce :P siostra zawsze musi zepsuć niespodziankę tym zgadywaniem :? tak , rondel :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, ja mogę najwyzej na jedną rzecz narzekać, dostałam maskotkę jakieś tydzien po tym, jak powiedziałam tej osobie, ze ich nie lubię xD ale to wybaczalne ;) a Twoj najgorszy prezent? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, znam już na tyle brata, żeby wiedzieć, czego się spodziewać :P to dobrze, ze rondel, bo ostatni na bratu połamałam, pamięta brat? :D no co, muszę się kiedyś wykrzyczeć :D niech się brat cieszy, że to nie na niego xD

-- 08 gru 2012, 01:39 --

idę spać, dawno tego nie robiłam, a jutro cięzki dzień :(:papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D połamała na mnie siostra rondel , wałek i wiele innych przedmiotów , ale nie mam tego siostrze za złe póki gary świecą tak , że mogę się w nich przejrzeć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, niech się brat nie przegląda, bo popękaja! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, to masz duzo szczescia, zazdroszcze.

Mara_, przynajmniej koty sie podobal :D

Ja czesto dostaje figurki, ktorych nie lubie i nie mam co z nimi zrobic. A najlepszy prezent jaki dostalem, to byl jaki dostalem, to zestaw resorakow.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.