Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Mi dobrze mija... :D Nie dawno wykąpałam psa.. Co ubaw miałam przy tej czynności.. :mrgreen:

-- 07 gru 2012, 23:30 --

Saiga, dołączaj sie.. :mrgreen:

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to brat taki chudy :shock: ja tylko 10 mniej, musze się pilnować :P w święta waga nie skoczy w górę, bo nic nic nie ugotuję :P:twisted: nie oddam myszy, w koncu mam coś swojego :D :S

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, Na początku był .. :105::105: a teraz to dzikus mały.. :mrgreen: co ja z nim mam.. :P

Za tydzień wizyta u weterynarza i szczepienie na wściekliznę.. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tomcio Nerwica, weźcie mnie nie denerwujcie,jak was "dodać" wagowo - ważycie razem 10 kg mniej niż ja.

Więc nie pier*olić mi tu o podbiciu wagi :mrgreen: .

silence_sadness, można posiedzieć.

Jak myślę szczeniak przy kąpieli szczególnie szczęśliwy nie był.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, no niby tak.. :D

Saiga, mój szczeniak lubi kąpiel.. :P i bardzo spokojny był jak go kąpałam.. :mrgreen:

no ale to już nie pierwszy raz.. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Za mało siostra waży , więc pójdę po tą krowę żeby siostra trochę przytyła :D poza tym mogę więcej ważyć od siostry , ważne , że jestem wyższy i ten fakt jakoś mnie cieszy :P

Za dużo gadam z siostrą , bo jak się przed chwilą logowałem na forum , to byłem żdzwiony , że pojawia się komunikat " nieprawidłowa nazwa użytkownika bądz hasło " , okazało się , że wpisywałem Tomcio Siostra :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Tomcio siostra xD moze teraz brat będzie siostrą a ja bratem? :D ale ja od krowy nie przytuje, cheeseburgera lepiej :D :D niech sie brat nie cieszy, bo może jeszcze urosne :twisted:

-- 08 gru 2012, 00:02 --

Saiga, po prostu masz masę :P teraz tylko robić rzeźbę :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Nie , jednak wole uniknąć żartów szowinistycznych i pracy w kuchni :mrgreen: no to zrobimy cheeseburgery z tej krówki , to znaczy siostra zrobi :D ile siostra ma wzrostu tak swoją drogą ? pewnie 1.50m w kapeluszu :D:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, tere-fere :P cale 165 :P a moze i wiecej, mam wrazenie ze uroslam odkad nie pale xD musze sie zmierzyć przy jakiejs okazji xD a brat ma ile? 180 na obcasach? :D :D :D nie będę zabijać biednych krówek :D nie mam serca myszy wygonić xD co brat chce od pracy w kuchni? ja sobie bardzo chwalę, internet jest i dużo jedzenia, tylko ze ja chyba tam nie pracuję za bardzo :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, całe 174 :D ale jak rzucę papierosy to urosnę :P w ogóle zauważyła siostra , że ciągle są brudne gary i trzeba ja cały dzień myć , kiedy my jemy tylko kocią karmę i zupę z paczki , trochę to dziwne :P a biedne krówki i tak zostaną zabite jak nie przez nas to przez mcdonald i będziemy płacić za cheeseburgery gdy możemy je mieć za darmo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no to dobrze mowilam, ze jakieś 180 na obcasach :D nie będę zabijać krówek i basta :P mcdonald niech se robi co chce, ale to mieso w ich cheeseburgarach pewnie nawet kolo miesa nie leżało xD a naczynia brudne, zauwazylam. moze zaczniemy uzywac jednorazowych?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, tia,tłuszczową :mrgreen:

itsomething.jpg

Tomcio Nerwica, faje to zło.

Jak macie wywalać pieniądze na faje,zapraszam do deponowania u mnie,sfinansujemy z tego noże wg waszego życzenia :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

" Małe jest piękne " ;)

no jasne, ja na przykład :mrgreen: i moja kuchnaia :D

-- 08 gru 2012, 00:32 --

Saiga, rzeźba tłuszczowa? podoba mi się :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.