Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, pilka nozna i hokiej ziemny to byl dodatek..

biegalam na dlugie dystanse i przelaje .. :P

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, w porownaniu z innymi napojami zawierajacym alkohol to i tak tani :P jak sie ma szczescie to na rynku w Krakowie mozna w czasie happy hour za 5 zł piwko kupic, to nie jest źle :P

Tomcio Nerwica, no bo wypije dwa piwa piwa i wiecej nie dam rady to wszystko dla brata zostaje :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczypiorek86, a kogo w tej chwili dobijam??? :shock:luk_dig, fajnie.. :D

Mnie...przypominając o niespełionych marzeniach sportowych :P

Tomcio a Ty jakie preferujesz ? ;) może "Leszek" ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczypiorek86, no niespelnione.. :( mialam szanse sie wybic a tego nie zrobilam..

no ale mam zajebiste wspomnienia , puchar , kilka medalow i mase dyplomow.. :mrgreen:

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Ale jak siostra pije to piwo :shock: ostatnio tak szybko , że nie zdążyłem nawet mrugnąć :P

szczypiorek86, Heineken :D choć w sumie wszystkie powyżej 5% mi smakują :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wcale nie szybko, tylko się bratu przysnęło na chwile i ja w tym czasie wypitałam :P a że ma już brat swoje lata to mi go szkoda było budzić :P

najlepsze piwo to to, które akurat jest najtansze w pubie! :D

silence_sadness, ale zawsze :D ja mam tylko dwa medale ze szkoły za strzelectwo (ale nie na sprawdzianach :lol: ) na dodatek jeden zepsuty, rozpołowił się na dwie części, chiński jakiś :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, 5 zl za piwo na rynku, to przecież pół darmo. Ale i tak w lublinie w sarym miescie jest bar gdzie piwo kosztuje 3,5 zl, ale tam głównie chodzą metale, punki i ja :P

silence_sadness, to bylo 6 lat temu i moj ostatni koncert klubowy.gdzie przed wejściem piłem tanie wino. późnie mialem prace i juz mogłem kupowac alkohol w srodku.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ho :D Rany.. nie mialam czasu wejsc dzis/ hmm wczoraj juz na net a tu nastukaliscie tyle, ze nie ogarne :hide:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.