Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Korba,

po prostu do bani jest, czuje się jakbym na siłę chciał się włączyć w świat żeby istnieć a to i tak nic nie daje tylko później jakieś spotkania działają na mnie jeszcze gorzej i wywołują w perspektywie gorsze samopoczucie u mnie i poczucie ,ze znów chciałam jakoś normalnie a nie potrafię w tej chwili po prostu

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba,

po prostu do bani jest, czuje się jakbym na siłę chciał się włączyć w świat żeby istnieć a to i tak nic nie daje tylko później jakieś spotkania działają na mnie jeszcze gorzej i wywołują w perspektywie gorsze samopoczucie u mnie i poczucie ,ze znów chciałam jakoś normalnie a nie potrafię w tej chwili po prostu

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ogólnie to też lekko sie zmusić do normalnego rytmu. Dziś to w sumie wyjątek u mnie. Wcześniej kilka takich nieprzespanych nocy kończyło się ostrym bólem głowy, że coś musiałem zrobić. Teraz próbuję się kłaść wcześniej mimo wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ogólnie to też lekko sie zmusić do normalnego rytmu. Dziś to w sumie wyjątek u mnie. Wcześniej kilka takich nieprzespanych nocy kończyło się ostrym bólem głowy, że coś musiałem zrobić. Teraz próbuję się kłaść wcześniej mimo wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ale właśnie chodzi o to by wytrzymać do nocy i wtedy się kłaść...

Korba, a o co konkretnie pytasz? :)

-- 10 lip 2012, 01:06 --

Ostatni taki ból miałem z dwa tygodnie temu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ale właśnie chodzi o to by wytrzymać do nocy i wtedy się kłaść...

Korba, a o co konkretnie pytasz? :)

-- 10 lip 2012, 01:06 --

Ostatni taki ból miałem z dwa tygodnie temu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ale kiedyś w końcu zaśniesz... a drzemki mimo że nie są złe, to zaburzają trochę rytm dnia.

-- 10 lip 2012, 01:11 --

Korba, napisałem już, że dziś to wyjątek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ale kiedyś w końcu zaśniesz... a drzemki mimo że nie są złe, to zaburzają trochę rytm dnia.

-- 10 lip 2012, 01:11 --

Korba, napisałem już, że dziś to wyjątek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier... a ja mam schizę z tą zakrzepicą, z tym nie ma żartów, do tego, że palę i miałam operację dwa miesiące temu... Nie wie co mam robić... A mama mnie wyśmieję jak ją obudzę bo ona mnie już wgl za wariatkę uważa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier... a ja mam schizę z tą zakrzepicą, z tym nie ma żartów, do tego, że palę i miałam operację dwa miesiące temu... Nie wie co mam robić... A mama mnie wyśmieję jak ją obudzę bo ona mnie już wgl za wariatkę uważa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.