Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

*Wiola*, pinda, To nie moje żarty , wymyśla mi je administrator , w końcu po to zostałem zatrudniony . Mam rozśmieszać użytkowników po to by nie myśleli o kryzysie , nie składali zbyt dużej ilość skarg i by administrator mógł sprawdzić swoje poczucie humoru :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24, Chciałabym mieć takie nałogi ;)

Wiolu, chciała byś palić? :) Bo takowy nałóg też wymieniłem w swoich. Jego akurat nie polecam, a czytaniem mogę zarazić.

Pinda

Obecnie trochę mniej "Obszerne dzieło". Mianowicie "Chemię śmierci" Simon Beckett

Edytowane przez Gość

"Jestem tym kim jestem, sobą... : ) "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, To nie takie łatwe , tą fuchę dostałem przypadkiem , miałem w parku atak paniki ( akurat przechodził administrator) powiedziałem " niech pan wezwie karetkę , chyba mam zawał " , coś tam powiedział pod nosem , mniej więcej " taak , ten będzie pasował " gdy to usłyszałem spytałem " słyszy pan mam zawał ? " , odparł " słyszałem , choć na piwo , mam propozycje " , ja mu na to " ale mam zwał , chyba umrę " , " admin powiedział tylko " wszyscy kiedyś umrzemy , ale pamiętaj , że facet jest pod ochroną kiedy sika i idzie na piwo " ,

poszliśmy do baru i tam wszystko dogadaliśmy , na początku myślałem , że to żart i byłem nastawiony negatywnie , dopóki nie zobaczyłem kontraktu , zapytałem tylko " wszystko fajnie , ale dlaczego mam zostać klaunem" odpowiedział " bo widzisz świat to cyrk na kółkach , a co to za cyrk skoro nie ma w nim klaunów ? " :mrgreen:

pinda, Bez przesady :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*

W takim razie już wiem w jakim przedziale mam się przemieszczać, choć przyznam szczerze że Beletrystyka nie jest moim konikiem, więc ją po miniemy ;) Natomiast reszta to już z górki, najbardziej pójdę w kierunku kryminału dobrego ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie koniecznie, tutaj pole do popisu mają również inni autorzy, np: Ten którego książkę właśnie czytam, zmusza ona do myślenia i głębszego zastanowienia się nad ciemnymi stronami ludzkiego umysłu, coś co wręcz uwielbiam, myślenie i analizowanie faktów z autorem książki. ; )

*Wiola* Dobranoc, na po południe coś dla ciebie wynajdę.

I ja zmierzam w okowy łóżka, co prawda czytać ale pochłaniam się co raz bardziej ; )

Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wzięłam solsane ale za bardzo nie spie za to literki mi plywająi klawis sa takie nnnnierow i litrki tak siie plu[yną klawitura daje mi 3d na zyw0omoze bezzo jezczwczsne zaniast drotgą zolsną zebby spac c]iićs

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wzięłam solsane ale za bardzo nie spie za to literki mi plywająi klawis sa takie nnnnierow i litrki tak siie plu[yną klawitura daje mi 3d na zyw0omoze bezzo jezczwczsne zaniast drotgą zolsną zebby spac c]iićs

nice trip

Zostań nieśmiertelnym wierszem

Bądź nieśmiertelnym wierszem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.