Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

vif, Aaaa rozumiem (asocjalny pingwin znowu górą :< (cholerne memy...) )

Tomcio Nerwica, geez, to nieciekawie. Ja chociaż weekendy wolne mam... znosić te baby w robocie dłużej niż 5 dni w tygodniu. NIE :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, U mnie te baby od dziś już nie pracują , raczej trochę ich zostało , ale tam gdzie akurat ja robię , nie ma już żadnej ... ogólnie nie życzę żle ludziom , ale nie ukrywam , że bez nich będzie znośnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Ja nie musiałem udawać smędziarza , bo tam się nim stawałem , do tego miały mnie za chama , bo nie mówiłem im dzień dobry i zakładałem słuchawki na uszy gdy zaczynały pieprzyć głupoty :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, A no w sumie... też jestem smędziarzem, więc jestem tam sobą po części... : D

no ale słuchawki : D... u mnie to nie przejdzie, a przywitać też od biedy się przywitam : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Wiesz ja też się witałem na początku i starałem być miły , ale póżniej tak mnie wkurwiały , że coś mi odbiło , raz nie powiedziałem dzień dobry , drugi raz też nie , to się przyzwyczaiłem , wiec pewnie nieżle musiały mi dupę obrabiać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vif, Ja zaś nie wiem czy nie odpadnę ^^.

Tomcio Nerwica, :mrgreen: u mnie jeszcze czasem próbują rządzić w jakiś tam sposób..wychodzi im to średnio :mrgreen: .Wręcz przeciwnie nieraz tracą sporo nerwów...mało mnie to interesuje : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wstałam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vif, nie, po prostu połozyłam się bo wzięłam gripex i spałam, czuję się lepiej

a TY nie śpisz w konkretnym celu czy bezsenność :roll::?:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vif, spoko koko ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.