Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Stark, nie dać się stłamsić, być sobą i realizować się

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, dzieki :yeah:

Co jest wg was najważniejsze w życiu moi drodzy..?

ale taka jedna najwazniejsza rzecz? Zycie samo w sobie jest wazne..bez niego nic nie jest juz wazne

Villain, znowu lubie to! :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, najważniejsze... źle zadałem pytanie, wiadome że zdrowie najważniejsze. ale chodzi mi o "priorytety", co byś postawiła nad inne..? Czy np, rodzina dla ciebie jest ważniejsza niż kariera. coś w ten deseń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, ok.. a wiec zawsze na pierwszym miejscu bylo moje dziecko... chociaz powoli sie ucze zeby i jej stawiac granice i jak czegos nie chce to nie robic wbrew sobie

potem partner i ja .... cala reszta jest malo wazna. Pieniadze sa po to zeby je wydawac... kariere mozna powiedziec juz mam za soba...bylam dobra w swoim fachu. W sumie teraz najwazniejsze jest dla mnie milo spedzac czas i robic to co lubie i co sprawia mnie przyjemnosc. Pewnie to troche egoistyczne ale dalam juz swiatu wszystko co moglam dac... teraz czas zeby zaopiekowac sie soba :)

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, a tak towarzysko sobie wpadlam :D a generalnie przygnalo mnie koszmarne dziecinstwo i depresja ktora pokonalam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na tym forum jestem po to by grać eksperta i brać kasę za porady ... swoją drogą teraz porada kosztuje 2,50 zl plus vat , a pocieszenie 1,20zl , niestety pojawił się kryzys , to i cenny poszły w górę 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mad_Scientist, gz.

Candy14, W sumie... osiągnęłaś to czego chce tu wiele osób, pokonałaś swoje problemy. Osiągnęłaś co chciałaś...patrząc tak, mogłabyś "opuścić" forum.

Jak myślę twoim celem tu jest, doradzenie, czy próba wygrzebania jak największej ludzi z tego, oczywiście na tyle ile się da...?vif, rozumiem,to dobre wartości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osiągnęłaś co chciałaś...patrząc tak, mogłabyś "opuścić" forum.

MOglabym ale za bardzo was polubilam :D Nie rusze sie! :nono:

Mad_Scientist, Tlumy szaleja ... :Dicon_fala.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.