Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Stark, dobrej nocy :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, a sama nie wiem, tak sobie pomyslałam, że nawet jak jutro zadzwonią z tej pracy ( zaliczyłam 2 etapy i 3 ewentualnie by mnie czekał) to i tak za jakiś czas wylecę bo deprecha mnie zeżre :hide: nie chcę tak ...

-- 23 maja 2012, 00:17 --

posłuchajcie proszę :mrgreen::mrgreen:

BRACIA FIGO FAGOT- BOŻENKA

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, to już była moja przedostania paczka , kupiłem następną , ale ta naprawdę będzie ostatnia :mrgreen:

*Wiola*, Tym bardziej , że nic nie pozwala mi szybko rzucić palenia . Np dziś postanowiłem , że się czymś zajmę i nie będę palił , więc wziąłem się za czytanie. Biorę gazetę i czytam recenzje jakiejś książki a tam " Dobrą opowieść smakuje się jak dobry tytoń czy dobrą whisky, nie należy się spieszyć, nie należy popędzać opowiadającego" ehh :mrgreen:8)

-- 23 maja 2012, 01:19 --

Absinthe, To też się dołączę , przecież nie możesz zostać sama , oczywiście tylko do południa , w nocy gdzieś wyjdę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiolka jestes okrutna! :P:P:P

amelia83, jeja, chcialabym Ci pomoc, ale nie wiem jak.

nie mow tak, ja tam wierzę,że dostaniesz tą robotę :) :D

-- 23 maja 2012, 01:22 --

Tomcio taki ladny chlopiec a brzydkie papieroski pali buuuuuu :P:P

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki, staram się ;)

ja piłam redsika zurawinowego w niedzielę

ostatnio piłam pyszne jabłbkowe z carlsberga piwko

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petra, no jasne co to za pytanie :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja piłuję paznokcie.... :pirate: jem wafelki

-- 23 maja 2012, 00:33 --

Snejana, dla mnie troche za ostre :pirate:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, uważaj jakich słów przy mnie używasz. ;> Powiadasz, że musisz coś ssać? ;>

Jezu, co to za kącik anonimowych popijaczek piwa się tu zrobił. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, nie trzeba się bać, żeby oberwać. ;)

-- 23 maja 2012, 01:39 --

Korba, ja widzę. :) Z dołem nie wiem jak sobie radzić. U mnie przychodzi i trzyma długo, a jak pójdzie, to wraca po chwili. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.