Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Korba, pyycha :D

*Wiola*, piłam raz, chyba najlepsiejszy ze wszstkich reddsów :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałam iść do łazienki ale ktoś tam siedzi od pól godziny

może zapukam?

tumblr_lrjl6x96rL1r21j6ko1_500.gif

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm.. przez Was ja też sobie piwo otwieram... a co, nie bede przy pustym stole siedziec gdy wszyscy piją XD

Korba, dobry, polecam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najgorszy chyba malinowy :P

Marsal2, ok to ja też sie wstrzymie :D posiedzimy sobie, dwoje abstynentów:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robi się jak na aa... Mam na imię Agnieszka i nie piję od...

A alkohol w szafce trzymam by trenować silną wolę

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nazywam się Mariusz i nie piję od 17 września 2011 roku. ;) Ja nawet silnej woli nie muszę trenować. Alkoholu mam pełny barek, ale nie chcę pić, więc nie piję. ;) Z papierosami było tak samo. Stwierdziłem, że nie chcę juz palić, więc wywaliłem papierosy i przestałem palić. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

więc wywaliłem papierosy i... jednak wyjąłem je ze śmietnika , bo uznałem , że dopalę ostatnią paczkę do końca , w końcu nie ma co się tak gorączkować :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mmm mowa o moim ukochanym piwku żurawinowy ostatnio pokochałam a jabłkowy od 9 lat przebija każde....dla mnie :yeah:;)

czuję się jakaś wybrakowana :?:-|

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.