Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

nextMatii,

a nie mozesz poprosić o jakiś zastrzyk na sen?, nie umieraj nawet nie próbuj bo wtedy osobiście Cię zabuije ei będę miała na sumieniu, w końcu szpital powinni Ci zarzucić cos na sen , zastrzyk najlepiej, wyluzuj sie policz barany moze zasniesz , głaskuniam za uszkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMatii,

Widocznie musza Ci dawać te kroplówki,powiedz co i jak moze jakoś to się rozwiąze, ale ja bym powiedział ,ze mam kłopot ze snem a te kroplówki jeszcze go potęguja i moze dadzą Ci na spanie coś dobrego , bo Ty się meczysz juz wiele nocy odkąd tam jesteś , moze oni nie zdają sobie sprawy jak to wyglada i jak się męczysz?

Mateusz wyluzuj się zaśnij kotuś , ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nextMatii,

Leczą Cię na to na co mają leczyć, w polskich szpitalach na pewno brakuje uczucia i empati personelu ,mnie to obchodzi :D .

-- 06 sty 2012, 01:05 --

nextMatii,

Ty nie masz im mowić jak Cie mają leczyć , Ty masz mowić o swoich odczuciach,ze czujesz się źłe ,ze spac nie mozesz i że masz leki , to wszystko Matii, co chciałbys tez mozesz powiedzieć,ale decyzje podejmuje lekarz, efekty śa jednak najlepsze gdy jest komunikacja na przepływie lekarz - pacjent.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja rowniez troche czasu spedzilam w szpitalu....dobrze jest znac miła pielegniarke, która cos na noc na sen zawsze moze dac( oczywiscie zalezy od tego jakie inne leki sie przyjmuje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.