Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

superpit99,

a jakoś tak się czuje ,ze napra e tylko młotkiem się walnąc rozlecieć na kawalki i pozlepiąc od nowa , kreć bat na tych chińczyków krec byle skutecznie

nextMatii,

dzięki Nopuś odemnie tez masz całuska, uczulenie wenflon, hm moze na plastik a dobrze Ci założyli bo ja miałam w szpitalu kilka lat temu i nic mi nie puchło oprócz tego ,ze panicznie sie boję igieł i mialam jeszcze ze dwa lata temu waśnie z powodów tez jakichś jazd i też nic mi nie puchło, :shock:

dzięki chłopacy za wsparcie

petruszka30,

ja spiąca,ale ze spaniem krucho u mnie a ty wykończona jak się domyślam

-- 29 gru 2011, 03:35 --

dobranoc Marta

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

superpit99,

ddasz radę Piotr, wierze w ciebie, w sumie cczym mniej skomplikowane to wyjdzie tym lepiej dla mnie ;)

-- 29 gru 2011, 04:05 --

Dobranoc naprawde poglądam serial i moze zasnę papatki

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcialabys byc mulatka? :P

dzieki ze wierzysz, tego bardzo czesto mi brak (mimo zewnetrznych pozorow :( )

no to w takim razie musimy sie umowic na skladanie :lol:

jestem prawie gotowy z katalogiem zostala jeszcze okladka i 6 stron skorowidza (tak to sie chyba nazywa po polskiemu)

a co ogladasz?

moze tez kiedys obejrze :D

"Swiata nie zmienimy ale mozemy zmienic sposob w jaki go widzimy i odbieramy"

Verena Terapeutka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeem, no. Jadę sobie rowerkiem, borem lasem. 5 km od domu, cel blisko. Zaś cel wyprawy - odstresowanie się. Bo konkurs piosenki obcojęzycznej, chór. No ogółem. I jadę omijając dom mej miłości. Piesek mnie zaczął gonić, no to ja instyknt zwierzęcy, uciekam. Piesek mnie za nogawkę, to ja nie gorsza i go chciałam nogą znokautować. No ale nie trafiłam, straciłam równowagę i upadłam CENTRALNIE na twarz. Trochę obtarć na rękach, na nogach ZERO. No więc twarz sobie przerobiłam, wybiłam zęba, zszyli mnie, zbadali. I żyję. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeem, no. Jadę sobie rowerkiem, borem lasem. 5 km od domu, cel blisko. Zaś cel wyprawy - odstresowanie się. Bo konkurs piosenki obcojęzycznej, chór. No ogółem. I jadę omijając dom mej miłości. Piesek mnie zaczął gonić, no to ja instyknt zwierzęcy, uciekam. Piesek mnie za nogawkę, to ja nie gorsza i go chciałam nogą znokautować. No ale nie trafiłam, straciłam równowagę i upadłam CENTRALNIE na twarz. Trochę obtarć na rękach, na nogach ZERO. No więc twarz sobie przerobiłam, wybiłam zęba, zszyli mnie, zbadali. I żyję. :D

pięknie napisane tylko szkoda,że to historia z życia wzięte

ale masz talent do opowiadania :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, masakra to ja wyglądałam przez tydzień. Szyli mi wargi, ma miłość wpadła oczywiście i taką mine walnęła w momencie gdy mnie zobaczyła, że się śmiehcem zaniosłam i myślałam, że mi szwy pójdą. Patrzył z jeszcze większym przerażeniem.. :D

Tydzień później... Jak wywaliłam się w pt to tydzień później w pt byłam na próbie chóru, w sbt na wyjeździe i na balu ginmazjalnym, w ndziele na festynie strażackim - i śpiewałam i tańczyłam.

A teraz rodzynek.. Nie mogłam otworzyc twarzy za bardzo, powinnam jeśc papki. A gdzie tam! Trzy dni późnniej siedziałam u babci na imieninach i wppiep*rzałam schabowego. He. A szwy? Zdjęłam sama.

Sama się dziwię skąd ta siła we mnie była.. A śmieje się z tego do dziś. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, hahah, temat tak mi się spodobał, że napisałam z niego opowiadanie na dwie strony na polski. Wplotłam nawet chwałę niecenzuralnych słów i zacnie podróżujących panów - na trakorze, którzy mi pomogli. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka :smile:

Mirabeleee to ci historia :shock:

girl anachronism ciekawa opcja, zazdropszczę

coma podaj hasło pomożemy :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.