Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tahela..:D..nie mialbym do czegoo wracac..jakbys mnie zastepowala w pracy...sale bys mi rozniosla..jestem prefekcjonista:(..moj personel.wspolwlasciciel...wymagaja duzo..

-- 23 gru 2011, 03:29 --

Kasiu tak duzo sie zmienilo..dzielna jestes bardzo pa kochani..petruszka:*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystrczy poczytac co my tutaj wypisujemy Nopi chce się zabić, Samara nie daje rady ma gorzej i niespi,ale chce zyc chociaz kiedys nie chciała, Petruszka spała cały dzięń i nie pszła do pracy boi sie 3 w nocy, ja nespię druga noć i cąły dzień też nie spałm a L:) włśanie wstal i idzie jeśc sniadanie, o 3 w nocy ogłaszam wszem i wobec jesteśmy nprawde nienormalni :twisted::twisted::pirate: .

Ja jestem od zawsze nienormalny, ale akurat mi z tym dobrze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L:),

nie no własnie tak się spodziewałam ze wszystkich was wprawi w radośc i potwierdzicie z usmiechem moje przypuszczenia :mrgreen: , z powodu oczywiście wszyscy potwierdzacie w/w ;) ,

dobra kochani ja serialik i tez próbuje spac bo juz tak ze zmęczenia to cięzko mi sensownie zdanie sklecic a zasnąc nie moge, ide jednak z nadzieją jeszcze po mianserynke, dobranoc, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzwoniłam do mamy...kochana jest, powiedziala cyt. "stara a głupia" i opowiedziala mi znowu historie jak sie bałam kiedys potwora i wynisła mnie na rekach w srodu nocy w pizamie na ulice zeby pokazac ze jest pusta i potwory nie istnieja..tesknie za nia, czasem mam wyrzuty ze ja zostawiłam, ze zajełam sie soba a ona poswieciła dla mnie całe swoje zycie osobiste (byłam tak egoistyczna i zazdrosna ze nie pozwoliłam jej miec drugiego faceta)... tahela, w rurach cos stuka he...

Samarko dobranoc, spij spokojnie, całuje :**

L:), przyłaczam sie do klubu nienormalnych :D

-- 23 gru 2011, 04:13 --

nie boje sie nie boje sie nie boje sie nie boje sie nie boje sie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aa zapomniałam jeszcze o jednym sąsiedzie - wspaniały, młody facet, który raz poratował mnie laptopem a innym razem pepsi do wódki o 2 w nocy xD (napisałam do niego wiadomość czy może ma bo mam syt. kryzysową i potrzebuje popity - przyszedł i siedział 2h). Wada - robi częste imprezy baaaardzo głośne (nie moja muzyka) z dziwnymi ludźmi (co się drą jak zarzynane świnie) masakra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.