Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

malibu, ja tez bylem w stanie smierci klinicznej. Boga nie ma. Nic nie ma. Jest tylko czern i nieistnienie. Takze wszyscy naiwni ktorzy wierzycie w Boga, niebo i zycie wiecznie, zapomnijcie o tych ludzkich wymyslach na pocieche, ze po smierci bedzie lepiej bo po smierci NIC NIE MA.

No myśle dokładnie tak samo i dlatego boję sie "końca", kurka ,no :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

malibu, ja tez bylem w stanie smierci klinicznej. Boga nie ma. Nic nie ma. Jest tylko czern i nieistnienie. Takze wszyscy naiwni ktorzy wierzycie w Boga, niebo i zycie wiecznie, zapomnijcie o tych ludzkich wymyslach na pocieche, ze po smierci bedzie lepiej bo po smierci NIC NIE MA.

To takie biologicznie naturalne : )

Ja też się prawie wywaliłem na drugą stronę, co prawda nie samobójstwo, ale rozważnie postąpiłem ratując się. Wtedy pojawił się u mnie konflikt, który pokazał jak silna jest potrzeba "chwytania się czegoś", najlepiej Boga ze zwykłego strachu. Dlatego tyle ludzi się nawraca przed śmiercią - wariuje. Mi natomiast dało to jasną wskazówkę, że cały ten wymysł Boga jest tylko i wyłącznie ze strachu i indoktrynacji.

Amon czyli teoretycznie powinno nas nie być,ale jakimś cudem nadal dychamy..:D..wiec to nasze zycie ma sens...przynajmniej innym moge pomoc..

Yyy, bo zachodzą reakcje chemiczne?

Shower i siadam do nauki :mrgreen:

-- 22 gru 2011, 03:58 --

[videoyoutube=ccsNr9UJeVY][/videoyoutube]

Lol, ale pranie mózguu :lol:

-- 22 gru 2011, 04:04 --

[videoyoutube=fiJRcLtsuq4][/videoyoutube]

buahahahahahaha :lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Definitywnie mam naturę Włóczykija, mojego ulubieńca z dzieciństwa :smile: Wypisz wymaluj ja ; )

I dobrze mi z tym ;)

wloczykij

i

http://c.wrzuta.pl/wi12814/80922128001ff792456d8e9b/wloczykij :mrgreen:

-- 22 gru 2011, 06:37 --

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/165364_478293271469_204442536469_6359219_100387_n.jpg

Ktoś właśnie zniszczył moje dzieciństwo na zawsze :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Przynajmniej w tej kwestii się od niego różnię :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że uprawiają to nie, ale że Muminek z Włóczykijem?!?!?! ; )

Do Włóczykija to Panna Migotka albo Mała Mi jak już :mrgreen:

[videoyoutube=wkExT3UDusM][/videoyoutube]

Seks w dolinie muminków zdecydowanie istnieje : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzien dobry..boje sie, boje sie wejsc do sypialni, z reszta w salonie tez nie jest za fajnie, cokolwiek usłysze wydaje mi sie straszne...boszzz zaczynam fiksowac, jeszcze jakis dziwny film w tv...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.