Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wiola173, Francja. Ktoś mówił, nie pamiętam kto, że tam to samo zło:p. a ja lubię ;) bardziej niż uk..

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, no ... oczy mozna zamknąc i nie widzieć...a uszy jak?

Neu(e)rotyk, a najgorsze ze dla niego jest wszytsko takie proste....i tylko ja mam złą wolę :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, nie znam:p. Ale i tak się lepiej czuję niż w uk gdzie język znam;)...

halenore, haha, tam gdzie ja będę tym bardziej, na Pigalle siostra mieszka^^...

więcej tam sex shopów od czegokolwiek innego ;)...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, halenore, nie moge podpasć prezesowi bo mi net odetnie...i co ja zrobie :why: no to siedze i udaję ze sie staram... :(

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, mi tez sie we francji podobalo...cała zjeżdzilam...prawie...zazdroszcze ci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, ja właściwie tylko Paryż, odrobinkę południa, ale lubię... ma taki klimat fajny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, a ja i pólnoc i poludnie i paryz i alpy...fajne wakacje były...sto lat temu...pamiętam jak mnie zachwycaly te odpływy morza na 60m.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Neu(e)rotyk, oj tam Neuruś... jak mieliśmy robić objazdówkę to fr aż tak Ci nie przeszkadzała;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.