Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Miro, no i weź tu ufaj lekarzom... :bezradny: u mnie najgorsze jest to że często mieszam benzo z czymś innym i wtedy mam chill out... luz blues... bez sensu wiem... żałosne itd... ale nie umiem się inaczej znieczulić już :roll:

-- 11 lip 2011, 03:18 --

Amon_Rah, teraz lepiej ale to dzięki odpowiedniemu połączeniu pewnych substancji i miłemu towarzystwu... niestety bez chemii już czasem nie umiem się uśmiechać i żartować... :hide: przerabiam teraz etap wątpienia we wszystko z terapią włącznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja już jednak wzięłam trittico ale tylko 50 mg... bo najpóźniej o 11 matka będzie się darła że mam wstawać albo pies będzie mi drapał w drzwi bo mu siuśki będą na mózg uciskać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amon_Rah, ja też miałam 3 dni taką mocną zamułę ale teraz już jest lepiej... ale libido... no to jest problem w moim przypadku bo ja już zapomniałam co to seks :mrgreen: już 1 rok, 7 miesięcy i kilka dni jeśli dobrze kojarzę... może ja sprawdzę jednak czy nie jestem znów dziewicą... mogli by mnie w tv pokazać czy coś :lol:

-- 11 lip 2011, 04:09 --

Miro, a masz z kim pożytkować to libido?? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, Hehe Może to zabrzmi głupio ale właśnie własnie nie :roll: Ale co tam, lepiej mieć niż nie mieć, bo facet ma tak że jak nie ma libido to czuje się taki... Niepełnosprawny, jakby już nie był facetem.

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.