Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wiola173, jaką strzałą....cos mnie ominęło?....na razie sie wykpił z gry wstępnej... :( znaczy pewnie nawet nie powie "dzien dobry" ;) ja uwielbiam jazdę...prędzej ja jego porwe niz sama sie dam ... autem porwac :)

No i stoję jak ta p... przy drodze a dune nie ma i nie ma :twisted: ..... może chociaż porwą mnie kosmici?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, jaką strzałą....cos mnie ominęło?....na razie sie wykpił z gry wstępnej... :( znaczy pewnie nawet nie powie "dzien dobry" ;) ja uwielbiam jazdę...prędzej ja jego porwe niz sama sie dam ... autem porwac :)

No i stoję jak ta p... przy drodze a dune nie ma i nie ma :twisted: ..... może chociaż porwą mnie kosmici?

ale wkrety robisz,stałam az mnie obyczajówka popędziła, teraz to pije piwo zebym kataru nie dostała :)

kosmici....sie rozmarzyl....:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwazaj! Latajacy spodek tuz za toba i szaraki Cie zaraz porwa na experymenty medyczne!

Eksperymenty medyczne ?? Na mojej głowie? Obawiam się, że ich wynik byłby mocno niereprezentatywny :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, chlejemy dzisiaj ile wlezie, na zlosc Irolom, bo jak mozna o tak inprezowej porze zamykac wszystkie knajpy i sklepy w weekend! :evil: Gówniana prohibicja!

ja mam zawsze zapas w domu zeby sie na innych nie ogladać, a gdzie ta prohibicja

ze Polska przejeła unijne przewodnictwo....no szlak...to ile bedzie tej prohibicji :(

zapasy sie wyczerpią ;)

dune, Niech ja się zastanowie... :D w sumie ani jednego :P

ale mogę dla Ciebie zrobić ;)

ale pamiętaj - z rózowym puszkiem - królowa jest tylko jedna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amon_Rah, ekstra. Tug za Jug.

-- 02 lip 2011, 01:02 --

dune, jak prezydencja przełoży się na brak alco w sklepach to lud wystąpi na barykady i obali rząd, Komisję Europejską, Putina i króla Brunei też przy okazji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.