Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

wenedonga, też tak mam że jak śpię bardzo mało to psychicznie się czuję lepiej... ale najczęściej mam takiego doła że staram się spać jak najwięcej żeby jak najmniejszą część życia być świadomą swojej sytuacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_Beznadzieja, Ty nic nie mów o śnie wiecznym!

a ja sypiam po 2, 3 godziny ostatnio i nie mam pojęcia jak funkcjonuję^^....

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_Beznadzieja, wolność słowa całkowita. czynów nie do końca;). My nie zabraniamy mówić tylko robić!;). Dla Twojego dobra wyłącznie no.

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, haha, może coś w tym jest. chociaż ja to chyba częściej piszę o znikaniu niż zasypianiu:p. to czasem miewam no, niech Ci będzie:p. Bretta:buka 0:1. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, To hologram :mrgreen:

nie hologram bo jak paliłem w oknie i wyrzuciłem kiepa to słychać było "tyk" i na dachu :twisted:

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.