Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Messiah, miło słyszeć. :D a jakie zdanie miałeś? :D

Core, no nie porucham, z tym, że u mnie nie ma tego problemu bo ja tak naprawdę rzadko kiedy odczuwam potrzebę seksualności przez wzgląd na schizoidalność. Ale nie leczę się. Wierzę, że problem tkwi w uczuciach, nie w głowie. Dlatego szukam i szukam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, jak będę w Polsce to nawet nie muszę się umawiać z kimś na zloty, można normalnie się spotkać. Stąd znam dwie osoby - właśnie z Śląska. Jedną poznałem przed tym forum, a drugą już tu, podszedłem do jej pracy. :P

khaleesi, tak

Messiah, e tak to nje, ja lubię się wydurniać i prowokować, często zakrzywiam rzeczywistość, a że obca osoba nie wiem co jest prawdą - jestem tym złym. :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, zresztą jak wrzucałem zdjęcia z głupimi tekstami (jak np. teraz) i osoba spojrzała na nick to dopisywała sobie, że jestem narcyzem albo kimś w tym rodzaju, nie mając pojęcia o tym, że lista moich kompleksów jest dłuższa niż mur chiński. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Messiah, lubię mieszać gatunki. Wiersze podpisuję np. Pan Zboczeniec. Kiedyś nawet miałem panzboczeniec.pl to większość mnie blokowała jak wysyłałem link albo wyzywała od zboczeńców nawet nie sprawdzając zawartości strony, na której były tylko smutne wiersze. :mrgreen:

kupmitrumne, e ja nie oceniam po zdjęciach. Ew. spoglądam dłużej na duże cycki. :tel2:Core, jebać ludzi. :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.