Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

yours faithfully dickhead

-- 17 sty 2014, 02:39 --

Wiesiu to jest wojna, rozumiesz, wojna o ostatnią sekwoję w mieście :>

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nova_2013 jak Ty wracasz to ja wyjeżdżam na Twoje miejsce, zostaw coś w lodówce smacznego mi :smile:

-- 17 sty 2014, 02:59 --

idę w kimę, ten trazodon %( pauę znieczula, łeb usypia, co za kretyn go wynalazł ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz, że możesz umrzeć

Spoko, "to nieistotne z perspektywy Absolutu" (Coma-Widokówka) ;) Heh, ja to czasami nie wiem nawet czy ja jako "JA" w ogóle istnieję :P No ale zakupione "suplementy" powinny na jakiś czas skrystalizować ten mój wypaczony, zdepersonalizowany konstrukt osobowy ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nova_2013, to co Ty robisz noca kiedy nie ma co robić???

zawsze jest cos do roboty by night :mrgreen:

a to przeglådam UFO na google, crop circles, albo rozne naukowe filmy.

Ostatnio trafilam na THRIVE na temat wolnej energii - bezplatnej energi. Ten film jest niesamowity, mowi o przekretach masonow i wladzy garstki ludzi nad swiatem finansowym i kontrolå kazdej jednostki na ziemi. Film trwa ponad 2 godziny i robi ogromne wrazenie.

http://www.youtube.com/watch?v=Tlb7b3-xzbw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady zgadzam sie z Tobå. Thrive jest przetlumaczony na 22 jezyki wiec cos w tym musi byc. Im wiecej osob sie dowie tym lepiej ale z drugiej strony nalezy samemu ocenic jakie wiadomosci nalezy odstawic na kupke plew. Dzis jestesmy bombardowani ze wszystkich stron jakimis zmyslonymi teoriami spiskowymi i falszywymi doktrynami ale zawsze jakies ziarno prawdy mozna w tym wszystkim znalezc. Zainspirowal mnie ten film.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.