Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

DżejnRołs, w Twoim przypadku, kiedy jeszcze się nie leczysz, powinnaś unikać czytania tego, bo to jeszcze bardziej nakręca. Zanim rozpoczęłam terapię, często tu wchodziłam (nie byłam jeszcze zarejestrowana) i czytałam różne wątki, po których dostawałam ataków lęku. Teraz większość emocji (związanych z lękiem) mam już wyciszonych więc na spokojnie sobie wszystko czytam, co nie zmienia faktu, że trochę się martwię

-- 5 sty 2014, o 01:05 --

Steviear, hej :) Jeszcze nie odstawiam :))

Z doświadczenia powiem...że takie czytanie tylko nakręca,niepotrzebnie i lepiej tego unikać,dopiero gdy już przejdzie się koniecznie do działania i coś się niepokojącego dzieje,wtedy szukać ewentualnie rozwiązania....

No i czym prędzej ze znachorem gadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Czesc: ) Kurcze no nic meczy mnie tak suka nerwica ostatnio, dzis jak wracalem autem od rozmowy ze znajomym to mialem przebylski tego co to znaczy normalnie sie czuc. Mam zaczac brac nowy lek przed czym bardzo sie stresuje, i tak odkladam juz pare dni. A co u Ciebie???

-- 05 sty 2014, 03:27 --

Terapeutak mi mowi, zeby o tym nie myslec, zeby zajmowac sie zyciem, ale to nie jest takie proste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.