Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

silence_sadness, osim

anna.anakaia, Chciałem iść po najprostszej linii oporu z samego lenistwa,nestety,nie posłuchałem siebie wtedy ;_;. A tak może by co to było warte :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, Przy mojej ilości nadprogramowych kg - wyjdzie mi to na zdrowie tylko.

Mógłby np zaś zostawić 3 tony węgla.

:pirate:

i rózgi,na rozpałkę.

:pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Depakiniarz, u mnie w Windowsie

:)

U mnie w Windowsie to ja mam ikonke lozka, jak jestem zmeczony to klikam i ide spac :)

xDD boze jakie dziwne rzeczy mysle teraz.

ja mam tez lodowke, opcje zabawy, seksu, gry w karty, szkoly. wszystko na pulpicie. takie simsy!!

( to pewnie randomowy komentaż gdyż nie wiem co na poprz stronie sie zdazylo...przepraszam:( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, za poooźno,już północ.

A węgiel może zostawić.

co do rózgi - how about no,spalę go razem z rózgą,domem i całą resztą, i po so to :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czujecie nadciągającego Ksawerego! ?!?!!!? (huragan! )

-- Pt gru 06, 2013 12:01 am --

Autodestrukcja, jak się wczoraj ssało? yyyyyyyyyyy przepraszam, spało

muszę to odespać..

-- Pt gru 06, 2013 12:02 am --

(odessać? xD)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(huragan! )

Ostatni który czułem,to podczas piątkowo-sobotniej gównoburzy którą przetrwałem na kiblu

oj taa,to był sztorm,huragan taki,że aż mnie dupsko pali na samo wspomnienie po 9 sraniu z kolei.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.