Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

-ista, Pytanie jak zatrzymać postęp tego gówna... Bo tych rozjebanych receptorów już nie naprawimy

-- 01 gru 2013, 00:44 --

Wiem że jutro muszę wyjść za chaty, bo moja psyche gnije w tych wilgotnych warunkach szybciej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, tak jak prosiłeś, próbowałem nawiązać do tematu, ale sam widzisz :P No nic, na urozmaicenie swojego życia seksualnego będziesz musiał jeszcze trochę poczekać :D Na razie "tylko papieros" xD

Chyba o czyms nie wiem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-ista, Taaa, Jebie to ostrą psychozą ^^, ale coś w tym jest, ale dopiero przyszłe pokolenia które będą bardziej obeznane z neuroprzekaźnikami będą mogły korzystnie i pod kontrolą stosować owe środki antagonistyczne nAChr.

-- 01 gru 2013, 00:52 --

coma, też krzwię się na samą myśl o smaku tabletek Akodinu :D Zapić grejpfrutem, albo kapsułkować ;)

eee, jak coś to jest też w syropie... A z tym grejpfrutem to ściema....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coma, też krzwię się na samą myśl o smaku tabletek Akodinu :D Zapić grejpfrutem, albo kapsułkować ;)

stare czasy... ale też tego nie zapomnę, no i tych lotów w kosmos, moje łóżko było statkiem kosmicznym :mrgreen:

ryje banie to ścierwo :/

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coma, to z niezła z Ciebie psychonautka ;) Pewno nie raz puszczałaś się w astralu z inkubami ? :D Heh, ja wchodziłem jedynie na drugie-trzecie plateau, wkręcając sobie lekką, subtelną dysocjację, może nie tyle dla samej fazy, co bardziej dla długotrwałych efektów farmakologicznych owej "kuracji" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[videoyoutube=9T_xLfR2K9U][/videoyoutube] lol

Out of dimension zrobiło mnie członkiem zespołu, nawet wrzucili kawałek w eter :D

Ja pierdole...................................... Upadek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem sie dzisiaj wyciszyc wyszlo z tego prawdziwe g. jedna pieprzona rzecz nie daje mi spkokoju - zostawiem u znajomego plecak ktory zawsze ze soba nosze, ten plecek stal sie dla mnie czyms w rodzaju zabezpieczenia, wszedzie go nosze a dziś został u niego bo sie spieszyłem i zapomnialem go zabrac. Te same leki mam w mieszkaniu, ale bez tego plecaka czuje sie zle. To znaczy mam taki prawie napad paniki i duzy niepokoj. Nie wiem co mam zrobić jak by tutaj byl czulbym sie 10 razy lepiej. Ten skurwysnki los sie na mnie uwzial i od paru dni nie daje mi spokoju kazdego dnia wyskuje jakis kwas, ktory mnie rozbija nerwowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.