Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Masked_Man, o co jej chodziło? Jak Mush napisał, ze anime jest pedalskie jakoś nie było obruszenia :lol:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, może. Ja tam nikomu nie bronię. Chyba, że chce być moim facetem, to wtedy nie. :P Bo to wtedy znaczy, że to po prostu nie jest mój typ. A dlaczego miałabym być z kimś, kto nie jest w moim typie?

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potrzebuję haremu :P

Tiaa,daj dłoń,uwalą cały tors :pirate::mrgreen:

Jak Mush napisał, ze anime jest pedalskie jakoś nie było obruszenia :lol:

Bo mało jest fanów M&A.

Zresztą,po co przejmować się opinią,jeśli ktoś kto to mówi akurat w tym przypadku nie ma zielonego pojęcia o danym zagadnieniu,bądź nie przedstawił sensownych argumentów?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1234qwerty, weś bo dlaczego mnie tylko pacnąc w łeb chce a do Musha to już nie? halo ja napisałam delikatniej niż on. No ale tak Mush to facet lepiej atakować kobietę :lol:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Mush napisał, ze anime jest pedalskie jakoś nie było obruszenia :lol:

Bo mało jest fanów M&A.

Raczej dlatego wszyscy zignorowali, bo fani m&a są przyzwyczajeni do szykanowania i ubliżania. Nauczyliśmy się to ignorować :P Jak nerdy. :P

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, To druga rzecz.

Zresztą mówiłem,każdy kto wylatuje z takim tekstem zwykle nie ma ani jednego argumentu za swoją tezą.

To tak jakbym napisał że gówno pachnie wrzosem i tyle,fajrant :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.