Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Korba albo dobra, rozmyslilem sie. Zachowaj oba dla siebie. Moze sie upijesz i cos z Ciebie wyciagniemy. Jakies mroczne sekrety czy cos :P

Poza tym mam w domu Budweisera, ale jak trzezwy o tej porze jestem to juz nie bede zaczynal :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, nie bądź taki sztywny. To piwo tam samotnie czeka, a jednym się nie upijesz :P

sekrety? jakie sekrety? jak to władza dostaje pieniądze i pozbywa się niewygodnych użytkowników (prawie jak Kevin Spacey w House of Cards) :mrgreen:

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sekrety? jakie sekrety? jak to władza dostaje pieniądze i pozbywa się niewygodnych użytkowników (prawie jak Kevin Spacey w House of Cards) :mrgreen:

CIIIIII.....właśnie niedawno przywieźli mojego SLR,nie muszą wiedzieć :mhm:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, nie no przez PW nie przeslesz. Najmij golebia :mrgreen:

To akurat wiedzialem od dawna, zwlaszcza, ze Passenger ze mna wspolpracuje. Gotujemy niebieska metamfetamine. Niezly biznes. Podsumowujac: zaden sekret 8)

Reiben, a co, jesli jestem z ku-klux-clanu a Ty jestes murzynem? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, Przeca w niedziele się nie robi,co powoduje że musisz "zabstynencieć" ? :mrgreen:

-- 27 paź 2013, 00:21 --

Tyrr, jestes mezczyzna? Z powodu tego kota w avku bralem Cie za kobiete :mrgreen:

Slowpoke.gif

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, mężczyzna nie może mieć kota w avatarze? :mrgreen:

Kestrel, jak się ma taką a nie inną pracę to w niedziele (również wszystkie możliwe święta itd) się pracuje ;)

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, Nie mieści się to w moich normach pojmowania...

zaraz zaraz,święta i reszta czyli wojsko,pogotowie,straż pożarna albo pałecja D: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholerni rasiści

[videoyoutube=T395oQLqUDw][/videoyoutube]

NIe wiem,o co chodzi i dlaczego ,ale uśmiałem się przy tej scenie D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.