Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Reiben, Z fizyki zawsze miałem 2 co prawda (zwykle ledwo co ),ale to nie jest tak że tunele czasoprzestrzenne są zbyt niestabilne by cokolwiek przez nie przeszło : O?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, czasem mam takie myśli...że nie będzie mi dane dożyć wielu interesujących rzeczy..ale to, że będę o tym myśleć tego nie zmieni. Więc cieszę się z tego jak jest.

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Z fizyki zawsze miałem 2 co prawda (zwykle ledwo co ),ale to nie jest tak że tunele czasoprzestrzenne są zbyt niestabilne by cokolwiek przez nie przeszło : O?

Niby tak, ale jak zawsze można i to obejść :lol: Jednak fascynujące jak z takiego gdybania i przyjmowaniu sobie pewnych założeń powstają teorie, które później jednak sprawdzają się w praktycznym zastosowaniu, więc kto wie ;]

Ja miałem 5 z fizyki ale i tak nie mieści mi się kompletnie w głowie jak ci fizycy wymyślają te teorie i opisują to tak skomplikowanymi równaniami itd., ja bym nie umiał nic wymyślić, potrafię tylko przyjąć coś za pewnik i podążać wg przyjętych schematów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, To prawda.

Te wzory...to jakiś wyższy lvl black magic'u,za chuja inkantacji nie idzie odczytać :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, hej, też mam problem z zaśnięciem, oglądam swój ulubiony serial na necie, może usne..

-- 12 paź 2013, 02:30 --

zmykam..dobranoc :papa:

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jejku mogę z kimś porozmawiać tutaj. Jakieś dziwne uczucie lęku związanego ze śmiercią boję się. Nie wiem czy to przemeczenie. Czy nerwica. Chce mi się spac,a boję się zasnąć. W głowie coś pyka jest strasznie ciężka. Boje się.

Możemy być stale szczęśliwi, jeśli nauczymy się dostrzegać w naszej powszedniości chwile szczęścia.

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rajben? A sraczki przypadkiem z samotności i niemoczeniem wcaława w wacławie do dnia dzisiejszego nie dostałeś jeszcze? :D

Pytam tylko tak całkiem a'propos od całej reszty złośliwych i młodych typków typu DARK PASSENGER (wcześniej MADZIA :D) czy nawet ja sam %21laugh.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.