Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

anna.anakaia, oblednie ambitne stanowisko -jak sadze- robotnika w jakiejs glupiej fabryce tworzyw sztucznych, zadzwonili do mnie dzisiaj, czy jestem zainteresowany (a ja juz zapomnialem, ze tam w ogole wyslalem cv :mrgreen:, bo wysylalem, gdzie sie dalo)

I pytaja, czy jestem wciaz zainteresowany. Mysle sobie, zadnej innej odpowiedzi nie dostalem... :pirate: No coz, zadna praca nie hanbi, tak mowila mi babcia.

No i najpewniej zaczynam robotnicza samorealizacje na pelnej kurwie od przyszlego tygodnia. Beda ode mnie wymagali na pewno jakichs zdolnosci technicznych(ktorych nie mam...), a ktore znalazly sie w moim kolorowym cv. Bedzie wesolo, tego jestem pewien. Ale nawet sie nie stresuje, to wszytko i tak jeden wielki burdel :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

satinela, hah, ostatnio tylko mysle- probuj, ile sie da. a jak juz sie nie da-miej wyjebane, nie twoja wina, i idz tam, gdzie wciaz sie da ;)

Reiben, co Ty chlopaku robisz :hide: to sie zjada grzecznie, a nie w kichawe laduje :brawo: . mogles se pod napletka wsadzic tez :mrgreen:

o matko ale mnie scial ten nasen

peace&love&zolpidem

dobranoooc alll

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze.. zaraz Mush pewnie przyjdzie chrapac a ja wypralam posciel i nie chce mi sie zalozyc nowej... lenia mam :roll:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luktar, spójrz co napisałem na poprzedniej stronie , to powinno zadziałać jak płachta na byka :mrgreen:

satinela, mogłem im zagrozić , to by się zmoczyli ... ale też bez przyjemności , tylko ze strachu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NieznanySprawca, to będę trzymała kciuki za Ciebie ;)

Praca to praca, a każda rozmowa kw. to jakieś doświadczenie i można się uczyć jak wypaść lepiej na kolejnych ;)

Luktar,

Dobry temat :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam artykuły na audiofilskiej stronie. Oni chyba podlegali jakiejś indoktrynacji skoro potrafią tak ślepo podchodzić to tematu. Gdzie są jakieś rzeczowe badania, co ma wpływ na jakoś dźwięku, a co nie.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.