Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

leaslie,

No jakby nie patrzeć to tracimy na to mnóstwo czasu, jednakże bez snu nie jest kolorowo. Doświadczyłem tego na własnej skórze wiele razy i było strasznie. Najdłużej 94 godziny. Nie polecam nikomu, taka schiza na bani, że momentami nie mogłem odróżnić halucynacji i omamów słuchowym od realizmu. I powolne zmęczenie całego ciała, myślenie prawie zerowe, koncentracja nie istniała. Człowiek bez snu powoli wariuje. Kiedyś pamiętam oglądałem taki dokument na Discovery o facecie co zachorował na bezsenność śmiertelną. Jak się można domyśleć z nazwy, nie ma na to gówno lekarstwa. Próbowali go usypiać wszelkimi dostępnymi środkami i nic. Bez efektu. Facet wyglądał strasznie, tylko leżał i nie miał siły nawet mówić. Umarł po niecałych 2 miesiącach. Nawet nie chce wiedzieć co miał w głowie po choćby 2 tygodniach niespania.

Narciarz socorro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jazzowa,

Tak zapominanie to oprócz odpoczynku to kolejna zaleta snu, o ile oczywiście nie przyśni się jakiś realistyczny koszmarek dot. własnego życia.

leaslie,

U mnie to też normalka latem. Szczególnie, że upodobali sobie ławkę przed moim blokiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.