Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

socorro, mi muzyka bardzo pomaga. Ale najbardziej jej lubie słuchać w samatności w nocy. :D

Saraid, 2h snu?

anna.anakaia, ja mam tak głupie sny że masakra. Najczęściej biegam z gnatem. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

davin, To masz sny pełne emocji :D Ja to tylko latam, albo łażę samotnie. Ewentualnie czuję że coś mnie zaraz zakatrupi a nie widzę co/kto, lub bliżej nieokreślone "cosie" mi się śnią.

Saraid, Chyba sporo ludzi ma jakiś problem ze snem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wszyscy mamy klopoty ze snem w jakims stopniu ..

-- 25 lip 2013, 00:56 --

davin yhm zwykle nie spie duzo..

Kiedyś niewyspanie mi nie przeszkadzało w funkcjonowaniu. Teraz minimum 8 godzin muszę dać odpocząć jednostce centralnej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, już mam ich serio dość. Ile można strzelać do ludzi? Ja strzelałem tylko do tarczy. :P

0Rh+, no ja już tez musze pospać bo inaczej w końcu padne. Dzisiaj za kierownicą usypiałem. Matka prawie zawału dostała jak troche mi się z pasa zjechało. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

davin, Ja bym tam sobie chętnie postrzelała. Wyżyłabym się we śnie na tych, których nie lubię, w realnym życiu mogłabym ich wtedy traktować jako nieistniejących, bo przecie przeze mnie zastrzelonych. Łatwiej by było.

Możemy się zamienić, ja Ci oddam relaksujące latanie we śnie a Ty mi karabin :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, już mam ich serio dość. Ile można strzelać do ludzi? Ja strzelałem tylko do tarczy. :P

0Rh+, no ja już tez musze pospać bo inaczej w końcu padne. Dzisiaj za kierownicą usypiałem. Matka prawie zawału dostała jak troche mi się z pasa zjechało. :D

Raz przysnąłem za kierownicą. Wiedziałem ,że muszę się przespać. Szukałem parkingu. Obudziłem się na przeciwległym pasie... jechałem na czołówkę przy 130 /h . Gdyby kierowca z naprzeciwka nie odbił ... gdybym się nie obudził... gdybym nie odbił...nie byloby czego zbierać ... synek spał z tyłu. Od uderzenia pęklo zewnetrzne lusterko .

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, To czas wziąć odwet.

Ja idę spać z nastawieniem, że tej nocy będę strzelać, albo niech do mnie strzelają.

Dobrej nocy życzę Wam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, bo pewnie w wojsku nie byłeś. :P

0Rh+, teraz ni było źle. Kiedyś musiałem dojechać w nocy do domu i latałem po całym pasie. Na szczęście jechałem sam i mały ruch był.

Kurde kuzyn mi tu usnął i jeszcze chrapie. Ciekawe ile wypił zanim przyszedł do mnie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam bardzo psychodeliczne sny. Nie wiem czy każdy takie ma. Wczoraj przyśnił mi się wielki tor z klocków lego. Nie zapamiętuję swoich snów, bo nie lubię zapamiętywać, to powtarzanie myśli w kółko. Wolę chwilę teraźniejszą. Często śni mi się, że latam. Wtedy się cieszę, bo inni nie potrafią :P Wszystko przenika, zbudowane z jakiejś eterycznej substancji. Najczęstszy motyw to pociągi, rzadszy to dom mojej babci, bitwy, szkoła podstawowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.